isseliten

Bilder, tegninger, hobby og hverdagen

Liker!

 • Publisert: 30.07.2012, 17:04
 • Kategori: Blogg
 • Wow, i år er det faktisk mulighet for hesteinteresserte å følge med under OL også. Jeg husker da det var OL for 4 år siden, så satt jeg der og var grinete rett og slett fordi det var umulig å få se på ridning. Det var ikke så mye av det på TVen, og da det først var så var jo jeg borte (kan jo nesten tenkes som en selvfølge). Så i år har PCen vært mye på, og jeg liker veldig godt det systemet har tatt i år. 


  Utrolig deilig å kunne velge selv hva man skal se på under OL. Liker veldig godt dette systemet til NRK, og folk kan klage på at de sliter litt med poengsummer og tiden, men nyt tilbudet om å kunne velge a folkens!

  Ellers så tenkte jeg å fortelle at jeg har i dag skrevet under kontrakt på leiligheten, og de første eskene har kommet inn. Utrolig deilig og utrolig spennende! Fra og med neste uke så bor jeg og Adrian i en ny leilighet. Og om vi har nett den første tiden er jo litt av et spørsmål, men men^^, Det ordner vi fort uansett. Nå skal jeg fortsette å se på OL, for det er ganske spennende i terreng-delen i feltritt. Og for dere som ikke vet hva det er så er det 3 øvelser de må igjennom. Dressur, Terreng og Sprang. I morgen er det sprang, og jeg går glipp av de 4 første timene på grunn av jobb, men men. Det er greit med litt penger også da ^^, 

  -Iselin

 • Publisert: 30.07.2012, 17:04
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Minnerike dager!

 • Publisert: 29.07.2012, 12:36
 • Kategori: Blogg
 • Ettersom jeg snart er på flyttefot, og skal flytte noen timer vekk fra alle mine venner har jeg brukt sommerferien til å møte dem og mimre litt. Det er jo ikke slik at man aldri får se dem igjen, men det er også litt koselig å møtes fordi det kommer til å bli lenge til neste gang. 

  I forrige uke ble det derfor litt tid til 2 venner jeg ikke har sett på lenge, og som jeg ikke kommer til å se på lenge heller. Lørdagen så kom Tine, ei jeg har gått på svømming sammen med, ned til meg og vi satt ute i det fine været og snakket sammen. Vi mimret til de gode tidene i svømmeklubben, og den kjempefine treningsleierturen for noen år tilbake. Etter å ha solet oss, snakket og sultet oss litt ihjel, kjørte vi ned på butikken og kjøpte oss noe vi kunne lage til mat. Det ble veldig enkelt grandis og is til dessert. Mens vi spiste så vi på american pie, som jeg aldri har sett før (noe Tine var virkelig sjokkert over). Så det var jo en artig dag. Veldig koselig altså. Men Tine får jeg nok ikke se før til neste sommer, for hun skal til USA for å gå 2.klasse videregående der. Jeg ønsker henne en utrolig fin tur, og det virker som om det er et koselig sted hun kommer til. 
  Hihi^^, Søte Tine! :D Klar for å få lefser som jeg lagde!


  Jeg lager lefser da :)

  Så kom søndagen, hvor jeg skulle finne på noe med en av mine aller beste venner fra barneskolen og ungdomsskolen. Johanna og jeg har vært venner ganske lenge, og hun bor ikke så langt unna heller. Vi har en felles interesse, og det er den største interessen til oss begge. Nemlig hest, og da vi var mindre og ikke hadde egne (og ekte) hester lekte vi med slike Grand Champions hester som vi kjøpte. Da jeg tok turen ned gravde vi fram disse igjen, og mimret litt. Og for å ikke glemme det til senere tid skrev vi både navn, alder, kjønn og stamtavle til nesten alle hestene hennes. Jeg hadde jo ikke med meg mine hester, så det er bare hennes vi snakket om. Menmen... Det var en tid hvor jeg og Johanne levde i en slags fantasi verden, vi hadde hestene med på utstillinger og andre konkurranser. Hestene fikk diplomer og pokaler. Vi lagde staller, og hesteutstyr og virkelig levde opp til det å ha hest. Men så ble vi mer voksne, og fikk muligheten til å få ekte firbente venner og disse hestene ble lagt litt på hyllen. Men det er faktisk noe av det morsomste ved min barndom. Og hestene våres skal aldri kastes. De har en utrolig stor verdi for oss. Vi bodde så og si hos hverandre og passet på hverandres hester hele tiden. Gud, det er mange minner her altså!


  Vet det kan virke veldig barnslig nå, men dere gjorde sikkert noe barnslig da dere var barn dere også! Og dessuten så likte vi heller å være ute og leke enn å kjede oss inne ^^, 


  Disse hestene er vår barndom som vi hadde sammen, jeg og Johanna! :) En utrolig koselig barndom, og utrolig mange fine minner som blir med videre!

  Johanna er jeg jo så heldig og få se flere ganger i år, jeg skal ned til henne igjen ganske snart og hun skal komme å besøke meg i Halden da jeg har flyttet. Men men, nok om mimringen og tilbake til hverdagen. Nå skal jeg fikse meg også skal vi dra opp og grille hos min bror. Og etter det skal jeg en tur og hente Adria (kjæresten min), og gi brødrene hans noen gaver. For de hadde bursdag i går!

  -Iselin

 • Publisert: 29.07.2012, 12:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Tiden går...

 • Publisert: 25.07.2012, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • ... når man har mye å gjøre! Wow, det er utrolig hvor liten tid man egentlig har om dagen. Og det skremmer meg at alle gamle sier den bare vil gå fortere og fortere, menmen det får så gå. 

  Jeg har faktisk ikke rukket å blogge på en stund, jeg har jobbet også er det mye styr nå som jeg snart skal flytte. I går var vi på IKEA for å kjøpe noen av de siste tingene jeg og Adrian trenger til leiligheten vår. Men vi mangler bare en trappestol og spisebord. Ellers så har vi alt sammen nå :)

  I dag så gikk jeg og mamma igjennom klesskapet mitt, og der ligger det mye. Mye som ikke er brukt på lenge, og ingen vits at jeg tar med meg på flyttefoten.


  Hmmm... Den svarte posen er kast, og resten skal sendes til de som trenger det.

  Nå skal jeg og Adrian kose oss litt, slappe av med TV og lade opp til morgendagens arbeidsdag (for min del i alle fall).

  Hihi^^, Kjæresteparet sitt det :)

  -Iselin

 • Publisert: 25.07.2012, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Knipsing i sommervær!

 • Publisert: 21.07.2012, 22:50
 • Kategori: Blogg
 • Det er jo ikke så mange dager med fine vær om dagen, så da solen titter inn vinduet for første gang på flere uker (føles nesten litt sånn ut). Så kan man ikke gjøre annet enn å forte seg ut og nyte øyeblikket. Tok med meg kameraet, og knipset litt rundt om kring i hagen vår da. Og tenkte å vise dere noen av bildene. Må ærlig innrømme at kamera nesten har støvet ned på kontoret, litt fordi jeg bare tok bilder av hest før. Så nå har jeg testet meg litt ut, og prøvd å gå vekk fra autoen. ble fornøyd med noen av bildene i alle fall. 

   
  Kooos!

  Naminam!

  Hunden vår sine litt oppspiste baller :)  Sommer!

  :)

  Humlebrum, med gule pollen bein! Søt da :)  -Iselin

 • Publisert: 21.07.2012, 22:50
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Det var alltid deg og meg!

 • Publisert: 20.07.2012, 09:01
 • Kategori: Blogg
 • Fuglene kvitrer om morgenen, frisk grønt gress på bakken og en fuktighet ligger som en dyne i luften. Solen har trengt seg inn på soverommet og jeg sakte men sikkert våkner og ser på det fine været som kommer utenfor. Men dagen blir på ingen måte fin alikevell. Det har ikke vært det på lenge. For mine veier går ikke samme vei som min skjønne skapning på 4 bein. I mai skilte jeg og Silja veier, og de fine eventyrene skulle slutte her. Men det frister ikke, jeg har aldri ville skille de veiene. Det skulle alltid være Silja og meg. 

  Jeg blar igjennom de samme bildene HVER dag, og drømmer meg bort i fantastiske minner. Den hesten betydde mye for meg. Jeg har opplevd mye med den hesten, og den hesten har holdt meg på beina. Så det å gi slipp er virkelig ikke lett. Silja var mer enn bare en venn for meg, hun hjalp meg igjennom en vanskelig hverdag. Hun har vært min terapi, og psyken min ble så veldig mye bedre etter at jeg begynte med henne. Men nå har det gått noen år, og nå skal jeg videre i livet. Studiene venter på meg, og det er aldeles ikke morsomt når jeg tenker at jeg må ta vekk Silja. Men slik blir det bare, det er det beste for Silja i en slik situasjon. Jeg har virkelig ikke tid til henne, og jeg vil henne det beste. Selv om det ikke er det beste for meg. 

  Allerede før sommeren, rundt eksamenstidene. Rett før hun ble sendt bort for sommeren. Kjente jeg at det strakk ikke helt med tiden, det var vanskelig å få til både eksamener og hest. Og ikke minst prøve å være litt med familien, jeg låste meg nede i min kjellerstue og der satt jeg dag inn og dag ut og leste. Jeg fikk dårlig samvittighet, og stakkars ponni. Men nå tror jeg hun har det bra, hun trives i alle fall veldig godt. Og hun får all den oppmerksomheten hun fortjener. Det er tungt å forlate henne, men det er det beste for henne!

   
  Utrolig vakker ponni!

  Savner deg skikkelig ponnien min!

  -Iselin

 • Publisert: 20.07.2012, 09:01
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Woho!!!!

 • Publisert: 19.07.2012, 09:02
 • Kategori: Blogg
 • Jeg er egentlig utrolig glad akkurat nå! Og det er mange grunner til det, den største grunnen er fordi nå er alle planene for 3 års tid framover bekreftet! Jeg fikk skoleplassen jeg ønsket meg!

  Jeg har gått rund med bekreftet leilighet nå i 2 uker, og stresset litt om jeg faktisk fikk skoleplassen jeg ville ha. Men den 17. juli var hovedopptaket klart, og det stod svart på hvitt at jeg hadde fått tilbud på den skolen, og den linjen jeg ville gå. Veldig deilig å se dette altså! Så jeg takket ja til skolen med en gang, og nå har jeg planlagt for 3 år framover. Det samme har da min kjæreste, han skal riktignok ikke gå samme linje som meg, men vi skal flytte sammen. Han fikk også tilbudet så nå skal vi til Halden!

  Jeg skal studere bioingeniør, og ta en bachelor i dette. Denne ligger i fredrikstad, så jeg må jo da selvsagt pendle litt dit da. Kjæresten min, skal gå dataingeniør i Halden og ta en bachelor innen for dette da. Og vi begge vurderer å spedialisere oss etter 3 år og en bachelor, så det kan hende jeg skal ta en master innenfor biomedisin. Veldig spennende tema, og jeg gleder meg veldig!


  En lykkelig jente akkurat nå! Satte inn et bilde av meg og Silja fra i fjor sommer. Savner tiden sammen med henne, for da var jeg minst like lykkelig som nå hver dag jeg var i stallen!

  -Iselin

 • Publisert: 19.07.2012, 09:02
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Ferie sa du?

 • Publisert: 15.07.2012, 17:49
 • Kategori: Blogg
 • Hvem tar vel ikke ferie fra bloggingen av og til? Vel, det har i alle fall jeg gjort i noen dager/uker. Litt fordi jeg jobber og er ganske sliten når jeg kommer hjem. Men jeg har så mange tanker som egentlig hadde vært deilig å få ut. Blant annet angående Silja (hesten jeg har satt bort for sommeren), hobbyer og ikke minst leiligheter og skole. For nå starter jeg på ny skole om 1 måned, og skal derfor flytte. Gleder meg!

  Men, men, nå kan jeg vel snakke litt om hva som har skjedd en periode bak i tid. Jeg har laget litt kreativiteter i det siste, og i dag har jeg blant annet laget litt pyntlige ting av hermetikkbokser som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Bildene er jo ikke så bra da, det er mobilkvalitet. Og jeg har heller ingen bilder av hermetikkboksene helt ferdige, men de ble blå og planen er å ha dem i leiligheten og bruke dem på kontoret. Til å ha penner i eller ett eller annet. Håper dere liker det og blir inspirert. 

  Jeg brukte bare noen hermetikkbokser, garn i fargen blå (som var litt fluffy) og lim til å feste det oppover. Lykke til om dere prøver selv, veldig morsomt!
 • Publisert: 15.07.2012, 17:49
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Sommerkos alene

 • Publisert: 06.07.2012, 09:33
 • Kategori: Blogg
 • Hvem har sagt at man trenger andre for å kunne kose seg i sommerferien? Vel, for dere som mener man må være sammen med noen venner eller slikt, dere tar feil. For i går kveld koste jeg meg skikkelig! Satt ute på verandaen og leste i boken min, Inheritance. Også hadde jeg plukket meg jordbær og spiste jordbær med vaniljesaus på, Mmmmm!

  Inheritance er siste boken i Eragon-serien. Jeg husker ikke helt hvordan den forrige boken endte, så det er litt stress å prøve å få med seg litt nå i starten, men begynte å huske ting igjen i går da.


  Boken min! :) 


  NamNam! :)

  -Iselin

 • Publisert: 06.07.2012, 09:33
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Fuglesang om morgenen

 • Publisert: 05.07.2012, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Da jeg satt ute på verandaen i går så hørte jeg mye fuglesang ute. Jeg bor rett ved siden av en skog, hvor det er masse fugler. Men det var ikke bare fuglesang jeg hørte, det hakket veldig i et tre. Jupp, lille hakkespetten med sin røde topplue hadde stikket turen innom nabobusken i går. Siden han var så nærme tok jeg og hentet kamera og tok litt bilder. Jeg har tatt veldig lite fuglebilder, så de er jo ikke av beste kvaliteten men men.   Vel her var da bildene! Håper noen av dem falt i smak da.

  -Iselin

 • Publisert: 05.07.2012, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Ny header!

 • Publisert: 04.07.2012, 18:58
 • Kategori: Blogg
 • Det har jo ikke vært mye aktivitet på denne bloggen. Tenkte jeg skulle si et lite pip om at det fremdeles går bra og legge ut den nye headeren jeg laget i stad. Er fremdeles ukke fornøyd, for jeg glemte helt at jeg har runde kanter på resten av bloggen men det endrer jeg på en annen gang. Sitter og tegner nå så kan nok tenkes det blir en blogg med de tegningene etterhvert.
 • Publisert: 04.07.2012, 18:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits