hits

Isseliten

den lille jenta med store drømmer

Smashbox full exposure

 • Publisert: 31.05.2016, 16:52
 • Kategori: Hverdag
 • Det er ikke hver dag jeg blogger om sminke. Jeg bruker sminke, men har vel ikke samme interessen for det som enkelte andre har. Dermed er sminke noe jeg ikke skriver mye om. Men denne føler jeg at jeg må dele med verden. 

  Det er vel snart 1 år siden jeg kjøpte min smashbox full exposure palette, men elsker den. Den passer veldig godt til mine blå øyne, men en av mine beste venninner har brune øyne og fargene passer fint til henne også. Veldig naturlige farger, som gjør det enkelt å få en fin look. Den har 7 matte skygger og 7 shimrende/glittrende skygger. Noe som gjør at du kan bruke denne paletten til både hverdagslooken og til fest!


  Brukte min mobil til å ta bildene kjapt på 17 mai, dermed ikke den beste kvaliteten. Men tro meg, fine farger!


  Jeg kjøpte min på kicks, husker ikke hva jeg betalte for den da. Men jeg ser at den koster 360 kr på kicks nå. Det er verdt hver eneste krone!

  -Iselin

  #smashbox #fullexposure #palette #sminke #øyenskygge #fantastisk

 • Publisert: 31.05.2016, 16:52
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Endelig er sommeren på god vei!

 • Publisert: 26.05.2016, 18:42
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg syns det er så utrolig deilig å kunne åpne døren til balkongen, gå ut og inn som jeg vil. Og ikke minst høre fuglene kvitre sin glade sang i solen. Det er så utrolig deilig. Det gir meg så mye god motivasjon. 

  Jeg trenger forsåvidt mye motivasjon om dagen, jeg har et ønske om å gå ned noen kilo. Så nå har treningen og kostholdet startet for fullt. Blir spennende å se hvor lenge motivasjonen holder denne gangen da, men håper jeg kan få litt hjelp av min kjære samboer.

  Det har vært så sinnsykt mye som har skjedd den siste tiden, så jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Menmen, litt kos klarer jeg å få til i hverdagen. Mamma og jeg tok oss en tur til plantasjen, hvor jeg kjøpte en ny potte, og 4 nye blomster som jeg plantet oppi. Ble utrolig fint, samt at jeg tok noen av lysene som stod i den gamle potten fra han som bodde her før. Så det har blitt utrolig koselig der nå. Mangler bare en grill og noe å sitte på så blir balkongen veldig bra! 

  - Iselin

 • Publisert: 26.05.2016, 18:42
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Kjøpt oss nytt kamera

 • Publisert: 23.05.2016, 16:30
 • Kategori: Foto
 • Eller jeg kan vel si at det er jeg som har kjøpt meg nytt kamera. Adrian har aldri hatt samme interessen for bilder med ordentlig kamera, han syns mobilkamera er mer interessant. Ikke det at det blir dårlige bilder der altså, for han har Samsung galaxy s6 edge+, og den har utrolig bra kamera! 

  Men jeg er glad i kamera, og ikke minst glad i å ta bilder. Men har de siste årene kun brukt min Nikon D3100. Den er jo ganske stor og upraktisk å ha med seg på reiser, så jeg bestemte meg for å kjøpe et bra kompaktkamera. Slik at jeg og Adrian kan ta bilder av de flotte minnene våres når vi er ute og reiser. Jeg kjøpte meg derfor et fint og bra canon kompaktkamera, men bra zoom og med 20 megapixler. Har allerede fått testet det litt her hjemme og syns det er fantastisk fint! Angrer ikke på valget. 

  Den finnes i 2 farger, i rød og i svar. Siden Nikon kameraet mitt er svart tenkte vi derfor at vi like gjerne kunne kjøpe oss rødt denne gangen. Så i Roma kommer jeg til å traske rundt med et rødt kamera og knipse masse bilder!


  Hva syns dere om kameraet?

  Det er ikke så stort, er under halvparten av størrelsen til speilreflekskameraet mitt.

  -Iselin

  #nyttkamera #foto #klarforreise #kamera #canon #glede

 • Publisert: 23.05.2016, 16:30
 • Kategori: Foto
 • 4 kommentarer
 • Bestilt oss Romatur

 • Publisert: 20.05.2016, 20:05
 • Kategori: Hverdag
 • For første gang på 5 år så drar Adrian og jeg på tur til utlandet alene. Vi har kun vært på 1 reise tidligere, og da var det med familien til Adrian for å feire farmoren sin 60-års dag. Men denne gangen reiser kun vi to. 

   

  Og vi landet på en langhelg til Roma. Vi skal ligge på et hotell som har fin utsikt til Pantheon. Hotellet virket utrolig koselig, og ikke så langt til flere av de severdighetene jeg og Adrian har lyst til å se. Vi har kjøpt oss en guide-bok for Roma, så nå skal vi sette oss ned og finne ut hva vi skal gjøre på turen. Klart så har vi laget en liten liste allerede over noen severdigheter vi må se. Som f.eks vil jeg dra til vatikanet, trevifonten, spansketrappen, samt colosseum. Men blir spennende å lese mer om Roma. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til reisen!

  Pass og alt er i orden, og vi har lagt til italiensk i duolingo (en app for å kunne lære seg språk) så nå er jeg på god vei til å lære med italiensk også. Merker jo at det er greit å ha spansk i bakhånd, selv om det er 2 veldig forskjellig språk så er bøyninger av ord gjerne litt like. Så kan fremdeles se likheter. 

  -Iselin

 • Publisert: 20.05.2016, 20:05
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • En fantastisk pinsehelg

 • Publisert: 19.05.2016, 09:09
 • Kategori: Hverdag
 • Årets pinsehelg/17.mai helg ble så utrolig bra. Til tross for at jeg jobbet natt til lørdag og natt til søndag. Men det var ikke noe hinder for at Adrian og jeg skulle få tid til å kose oss og gjøre en god del andre ting. 


   

  Adrian driver med noe kurs i forhold til jobben, nesten mer skole enn kurs, som innebærer ukentlige lekser. Så mens jeg lå og sov holdt Adrian på med det. Det er første gang jeg har jobbet netter i helg, så var egentlig litt rart at Adrian skulle være hjemme og våken mens jeg lå og sov. De andre gangene jeg har jobbet netter har Adrian alltid vært på jobb, også har han vekket meg når han kom hjem. Så det var litt rart å skulle vekke han for at jeg skule ta sengen, deretter skulle han sitte i stuen rett utenfor soverommet mens jeg sov. Men jeg sov iallefall godt. Hørte ikke noe bråk i fra Adrian, selv om han enkelte ganger ble litt redd for at han skulle vekke meg. 

  Selv om Adrian holder på med det kurset så må vi jo unne oss litt kos av og til. Så vi hadde før helgen kjøpt inn godteri som vi koste oss med på søndag kveld. På mandag fikk vi besøk av et vennepar av oss som venter barn, så ble sittende å snakke om alt og ingenting før vi kjørte oss en tur til en cafe hvor vi storkoste oss med en god kakao og sitron-muffins. 


  Andrea og meg nyter solen ved Cafe Barista på Strømmen

  Da de dro avgårde så pakket vi sammen det vi skulle ha på oss på 17. mai, og dro til Ytre Enebakk hvor faren til Adrian bor. Det er der vi feiret 17. mai i år, sammen med Adrian sin lillesøster, lillebror, far og stemor. Samt at Daniel (Adrians ene trillingbror) og storesøster også kom til Ytre. Så vi var da en herlig gjeng som feiret nasjonaldagen vår sammen. Vi fikk se på Adrians lillebror gå i tog, spist kake, drukket brus og ikke minst telta på alle de ulike lekene. Jeg var den som hadde mest lykke, da jeg vant hovedpremie 2 ganger, 2 trøstepremier og en brus i ulike leker. Middagen den 17 var masse god spekemat! Så en veldig vellykket feiring av nasjonaldagen vår syns jeg.

  Hadde dere en fin langhelg?

  Jeg beklager for at bildene kanskje ikke er av de beste, for det er kun mobilkamera. Og jeg har iphone som henger ganske etter med gode kameraer. 
  -Iselin

 • Publisert: 19.05.2016, 09:09
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Stavanger i helgen!

 • Publisert: 02.05.2016, 12:33
 • Kategori: Hverdag
 • Denne helgen har Adrian og jeg vært i stavanger. For kusinen til Adrian skulle konfirmere seg på lørdagen. Derfor samlet hele familien seg i stavanger, noe jeg syns var utrolig koselig!

  Jeg har jo møtt store deler av familien til Adrian fra før av, da vi reiste en gjeng på 18 stk til Hellas for noen år siden. For da feiret vi farmoren til Adrian sin 60-årsdag. Men klart var det mange i familien hans jeg da ikke fikk hilst på, som jeg fikk hilst på denne gangen. Blant annet fikk jeg hilst på noen flere tanter, samt farfaren til Adrian osv. 


  Det var så utrolig koselig å gå rundt i gamle byen der. Har jo vært i stavanger før, og da gikk mamma og jeg i gamlebyen. Men det er jo selvsagt så lenge siden at jeg ikke husker noen ting av det.   Jeg og Daniel (broren til Adrian) hadde en liten fotokrig. 

  Adrian, jeg, Mariel (søsteren til Adrian) og hennes kjæreste leide et hus i gamle stavanger, hvor vi bodde denne helgen. Det var så idyllisk å gå der, så mange fine hus, og et utrolig koselig sted å sove og bo. Vil anbefale å leie et slikt hus om man først skal dra til stavanger og kose seg. Faren til Adrian, med kone og to små barn leide et hotell. Mens Adrians 2 andre brødre (trillingbrødrene) sov på loftet til galleriet der farmoren deres holder på med keramikk. Galleriet var kun noen få meter fra der vi bodde. Så vi var for det meste i vårt hus når det ikke var tilstelninger. Der spiste vi frokost, spillte spill (spillet vi spilte heter One Night ultimate werewolf) 

  En av de mange kakene man fikk smakt på under konfirmasjonen. Utrolig koselig dag, med masse godt å spise. Mye latter og hygge. Og ikke minst en morsom quiz med litt lure spørsmål og noen spørsmål om konfirmanten. Familien til Adrian er utrolig koselig, så jeg stortrivdes hele helgen.   Meg og Adrian i trappen i huset vi leide. 


  Hele helgen var så koselig. Jeg elsker jo dialekten, og fikk min dose av den. Mens jeg samtidig fikk hilst på så mange koselige mennesker. Adrian og jeg var de som tok flyet sist hjem, vi reiste hjemover halv 9 søndag kveld. Så fikk noen timer sammen med farmoren til Adrian, som viste oss litt rundt i stavanger. Samt at vi dro på hytta og spiste kinamat, tittet på båtene og jeg fikk iallefall lært en god del om stavanger før jeg måtte dra derifra. 

  I dag har jeg fri fra jobb, så jeg skal blant annet rydde og ordne litt i leiligheten, samt skal jeg nok en tur på maxbo etterhvert. Og på kvelden i dag skal det være dugnad i borettslaget. Er greit å være med på sånt nå føler jeg, for å bli kjent med de man bor i nærheten av, samt at man da kan få svar på mange spørsmål man ellers ville hatt. 

  -Iselin

 • Publisert: 02.05.2016, 12:33
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer