isseliten

Bilder, tegninger, hobby og hverdagen

Tegning av Kvik fra Enlien!

 • Publisert: 12.05.2014, 22:45
 • Kategori: Tegninger
 • For å kunne bli bedre på noe, så må man trene. Og jeg ville gjerne bli flinkere til å tegne hest. Av den grunn spurte jeg en venninne om jeg kunne låne et bilde av hennes hest og tegne den. 

  Kvik er en utrolig nydelig Islandshest! OG jeg gledet meg til å sette meg ned å tegne henne. Og tiden gikk sakte men sikkert fremover, og etter mange timer kom jeg fram til det som absolutt skulle sette en stopper i selve tegneprossesen. Jeg har aldri værtm og kommer nok ikke til å bli det med det første, glad i hår. Og islandshester har vel en god del man og pannelugg, og er jo kjent for sin fluffy pannelugg som gjør de så utrolig søte. Jeg gruet meg så mye at tegningen ble stuet inn i en skuff i over 3 mnd. 

  Det var først nå i helgen jeg fattet ordentlig motet til å gjøre den ferdig, eller ferdig nok. Jeg syns jeg fremdeles kunne gjort mer på den, men siden jeg enda ikke har tegnet så mye realistiske bilder så har jeg heller ikke teknikken inne på hva jeg burde gjøre og hva jeg ikke burde gjøre. Og lar derfor tegningen være slik den er nå. Jeg er til dels fornøyd med resultatet, men håper på at jeg med årene kanskje får rettet opp i småfeil etter at jeg har fått trenet mer. Nå Vet jeg ikke hva neste tegneprosjekt blir, men får nok ikke startet på noe før sommerferien starter. Om 1 mnd er det eksamen, og med pensum som er så ufattelig stort blir det mye lesing og skriving og mindre tegning. 


  Hva syns dere om tegningen?

  Bildet har jeg spurt om å få låne, og hentet det fra iselin sin hjemmeside som er www.iselin-mysen.com.

  -Iselin 

 • Publisert: 12.05.2014, 22:45
 • Kategori: Tegninger
 • 4 kommentarer
 • hits