hits

Isseliten

den lille jenta med store drømmer

Spørsmål og svar!

 • Publisert: 17.03.2017, 19:00
 • Kategori: Hverdag
 • Jupp, da er det på tide med litt spørsmål og svar om meg og bloggen min da. Tenker det er på tide med det nå. Håper dette faller i smak!


  Hvorfor heter bloggen Isseliten?

  Bloggen min skulle representere meg. Og jeg er en liten person som fikk kallenavnet Isseliten da jeg var yngre. Derfor tenkte jeg at Isseliten kunne jo bli mitt varemerket. Siden jeg allerede ble kalt for Isseliten kunne jeg jo gjøre kallenavnet mitt til noe som virkelig var meg. 

  Hva er favoritt hobby?

  Oi,oi... Denne blir vanskelig. For jeg liker jo så utrolig mye. Jeg er jo en kreativ sjel som liker å holde på med håndarbeid som hobby, der klarer jeg ikke å velge noen favoritter. Men om jeg skal velge en favoritt av de litt mer fysiske hobbyene så må det nok bli hest! Selv om jeg for øyeblikket ikke driver med hest aktivt så er det virkelig noe jeg føler er meg, og noe jeg trives godt med. 

  Hva er favorittfargen din?

  Denne er enkel! For min favorittfarge er lilla, typ lavendel lilla! Elsker den fargen!

  Hva er favorittordtaket ditt?

  Jeg er veldig fan av Disney. Har alltid vært en disney-jente, så det må vel bli "if you can dream it, you can do it" som selveste Walt Disney har sagt.


   

  Hvilket kamera bruker du?

  Jeg har et Nikon D3100, og er veldig fornøyd med den. Det eneste kjipe med den er at den ikke er kompatibel med nikon sin fjernutløser! Men ellers er jeg storfornøyd. 

  Taco eller pizza?

  Taco!

  Hva er det siste du så på TV?

  Det siste jeg så på TV var "ekte menn" som går på TV3. Var faktisk litt morsomt å se på det altså, trodde ikke det skulle bli morsomt å se på, men etter at de på Sofa på NRK hadde sett på det så måtte jeg jo teste det ut selv. 

  Drømmejobben din?

  Jeg er jo ganske heldig med å ha en fin jobb på laboratoriet på Ahus, men har veldig lyst til å utvikle meg mer og komme innen for forskning eller jobbe i legemiddelvirksomheten. 

  Håper dette var noe som falt i smak for dere.
  Ha en fin dag videre.

  -Iselin

 • Publisert: 17.03.2017, 19:00
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • En gammel telefon

 • Publisert: 16.03.2017, 19:13
 • Kategori: Hverdag
 • Ah! Jeg er så fornøyd med besøket mitt hos mamma og pappa i går. Var en veldig koselig dag, og attpå til så fikk jeg med meg en liten interiør-detalj med meg hjem.


  Mamma og jeg skulle ut for å se på et lokale til bryllupet, og etter det skulle jeg hjelpe mamma med å klippe Dino. Jeg leverte bilen min på service tidlig på morgen og tok bussen til mamma. Var hos henne hele dagen, og mamma hadde jo planlagt å lage hjemmelaget lapskaus og lurte på om Adrian og jeg ville være hos de til middag. Adrian er jo ikke vanskelig å be på slik god mat, så vi ble jo værende hos mamma og pappa til klokken passerte 20.00. En utrolig herlig dag da, men masse latter og mange morsomme historier. 

  Hjemme hos mamma har hun 2 telefoner av det gammeldagse designet, de er ikke så gamle altså, men ser jo veldig gamle ut. Og jeg spurte pent om jeg kunne få med meg den ene hjem. Og heldige meg fikk det, så nå får jeg en ny ting å pynte gangen våres med! Woho!

  Hva syns dere om den?
  Ha en fin dag videre!
  -Iselin

   

 • Publisert: 16.03.2017, 19:13
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 7 ting som tyder på at man har en katt i huset

 • Publisert: 12.03.2017, 12:32
 • Kategori: Hverdag
 • Det er vel egentlig ingen tvil om at Adrian og jeg er mer hundemennesker enn kattemennesker. Adrian er vokst opp med både hund og katt, men for min egen del har det kun vært hund og smådyr. 


  Nå har vi jo fått smake på kattelivet i noen uker. Da min bror og hans kone har reist fra kjipe Norge til Bali. Og derfor har vi tatt på oss oppdraget å passe katten deres. Det er jo en veldig spesiell katt, som er veldig kosete og prater mye. Hun er også veldig bortskjemt, og som småbarn flest så finner hun på rampestreker dersom hun ikke får nok oppmerksomhet. Men nok om det, de siste ukene har jeg oppdaget mye rart bare på grunn av at man har katt i hus. Og tenkte derfor å fortelle dere om hvordan det er for oss å passe pusekatten.

  1. Prater med utrolig lys stemme. Jeg tar meg selv i det at hver gang katta mjauer for noe, så svarer jeg med den lyseste, sprekkeferdige stemmen jeg klarer å grave frem fra magen. Vet virkelig ikke hvorfor jeg får så lys stemme, for katta har ganske grov stemme i seg selv. Og siden hun lager koselyder hver gang hun blir berørt av en hånd så ender jo jeg opp med å høres ut som en tegneseriefigur med den pipestemmen.

  2. Våkner på natten med følelsen av at man ikke får puste. Og det er ikke fordi katten ligger med hele seg oppå hodet mitt, neida. Det er fordi katta ligger så tung hun kan være på magen, og med så lite magemuskler jeg har så våkner jeg jo av den følelsen av at jeg faktisk må bruke magemusklene for å få puste. 

  3. Mister plassen min i sengen. Dette skjer vel nesten hver natt. Våkner på morgenkvisten og flytter på beinet og hører katta i det jeg dunker borti henne. Og da jeg ser nærmere etter ligger jeg på Adrian sin side av sengen, for katta har kapret min halvdel av sengen. Og katta er ikke liten heller, hun vet å finne seg til rette med bein i enhver retning. 

  4. Vår 3-seters sofa er ikke lenger for 3 personer. Nope, den er for 1 katt og 1 menneske. Katta har en tendens til å kapre i hvertfall halvparten av sofaen, og om du selv ligger på sofaen kan jeg garantere at katta legger seg oppå deg. Er det ikke plass lager hun seg plass. Og selv om hun har en godt dekkende pels, så vil hun gjerne ligge på et pledd, jo varmere jo bedre.    

  5. Det er kattesand overalt i leiligheten. Siden katta ikke får lov til å traske ut så blir det jo til at man må ha en kattedo. Dette resulterer i kattesand forsåvidt overalt i leiligheten vår. Er jo ikke snakk om mye, men en hvit klump her og en hvit klump der. Jupp! Det er sjarmen med disse katte det da. 

  6. Merkelig plassering av all pynt. Vi måtte jo kattesikre denne leiligheten litt da katta kom. Blant annet tømte vi vinduskarmen helt, for vi skjønte jo at det kom til å bli et sted hun ville sitte. Og plantene har vi prøvd å beskytte på best mulig vis, slik at de ikke blir spist opp innen katta drar igjen. Og gardinene har blitt til lianer som katten leker i. Første natten hun var her klarte hun å velte min nattbordslampe. Det var en ganske tung lampe, og jeg fant fort ut hvorfor den var så tung, for nederst i den var det jo sand. Selvsagt knuste jo den nederste delen, så det lå strødd sand utover hele soverommet. Så det lå en sandørken over hele soveromsgulvet vårt! 

  7. Åpner vi et skap, bruker vi lang tid på å lukke det. For kattepusen skal jo alltid utforske det som er inni skapene først, så om vi først åpner et skap tar det vinter og vår før vi kan lykke det igjen. Man må ha litt tålmodighet med disse kattepusene merker jeg.

  Selv om det er veldig mye sært, så er det jo også veldig koselig å ha katten på besøk da. Hun er en veldig sjarmerende dame, som vet å skru på sjarmen for å unngå kjeft (hun får det dessverre til hele tiden!)

  -Iselin

   

 • Publisert: 12.03.2017, 12:32
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer