isseliten

Bilder, tegninger, hobby og hverdagen

2 år sammen!

 • Publisert: 01.04.2013, 23:06
 • Kategori: Blogg
 • Litt sent innlegg, men har ikke orket eller hatt tid til å skrive før nå. Og fordi pcen er oppe og det ikke de bare bare å gå opp og ned trapper på krykker og bære en pc så blir det også et mobilinnlegg.

  Men til overskriften da, i dag har jeg og Adrian vært sammen i 2 år. Jeg tror 80 % av dere som leser dette tror at dette er en skikkelig teit spøk, men det er faktisk ikke det. 1 april 2011 fant Adrian ut at han skulle gi meg en ring, og spørre om vi kunne bli sammen. Han gjorde det på en litt artig måte, fordi det var 1 april, men vi er seriøse når vi sier at vi er sammen altså!

  På fredag ble jeg bedt med ut på date, fordi i dag måtte Adrian dra hjem til Halden. Så vi dro og så på croods i 3D. Det var veldig koselig og da jeg kommer hjem så ligger det nok en presang på bordet fra Adrian. For han fikk jo en liten presang i dag. En fin skjorte, rutete skjorte med korte armer.

  Tidligere i dag hadde vi huset fullt av folk, tante barn, svigerinne og bror var på besøk her i Fetsund. Så har ikke orket å skrive før nå. Dessuten så kommer få til å tro på meg så sa egentlig til meg selv at jeg ikke skulle skrive, men gjør det likevel. Hva har dere gjort i dag da? Tror dere på meg?

  -Iselin

 • Publisert: 01.04.2013, 23:06
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Tilbake til hverdagen

 • Publisert: 12.03.2013, 17:51
 • Kategori: Blogg
 • 1 mars skled jeg på isen og brakk foten. Dette endte med en operasjon og jeg ble liggende på sykehus i 3 dager. Etter sykehuset dro jeg hjem til mamma og pappa for mental støtte og hjelp den første tiden. Jeg er en utrolig stor pyse så hver gang jeg reiste meg opp og skulle gå på krykkene så jeg for meg det værste som kunne skje. Den ene tåpelige tanken etter den andre bare boblet seg inn i hodet, og da er jo foreldre fine å ha. Med godt mot tok vi turen tilbake til Halden, hvor jeg bor i leilighet sammen med Adrian( kjæresten min). Men i det mamma starter opp bilen igjen og de røde baklyktene ble lenger og lenger unna så kom tårene. Jeg savnet mamma allerede da, for mamma er virkelig en fin støttespiller! Jeg felte noen tårer og tankene som hadde tatt en pause begynte sakte, men sikkert å vokse seg store i hodet mitt igjen. Tanken på at jeg ikke skulle klare å bo i Halden, på transporten til skolen og ikke minst skolehverdagen...

  Sofaen er ikke engang like god her, men TVen kan jeg ikke klage på. Og gårsdagen ble spennende. Det var første dag på skolen og jeg skulle ta toget til Fredrikstad og taxi derifra til skolen. Transporten gikk fint, og skoledagen også. Men humøret er ikke på topp. Jeg hater å ikke være frisk, hater oppmerksomhet og hater at jeg skal trenge hjelp av andre. Og det passer vel ikke veldig bra nå... I gangene på skolen stirret de med en gang de klirrende krykkene kom forbi, jeg trener hjelp til å bære ting om jeg ikke får det i sekken, og jeg føler meg ikke frisk når jeg ikke kan røre det ene beinet... Nei, humøret er så som så...

  Adrian er jo en herlig person å ha rundt seg, og selv om det sliter litt på meg å se han måtte gjøre mer enn hva jeg egentlig ønsker så syns jeg det er deilig at han gidder. For hvor vanskelig hadde ikke alt dette vært å gjøre alene? Klart måtte jeg klare det så måtte jeg vel, men jeg må jo også sette pris på hjelpen jeg får!

  Nå er det snart middag, litt lesing for å komme igang med skolen ordentlig igjen, og en fin kveld i sofaen som venter på oss.
  Ha en fin kveld folkens!
  -Iselin

 • Publisert: 12.03.2013, 17:51
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Brakk beinet!

 • Publisert: 04.03.2013, 09:05
 • Kategori: Blogg
 • Denne helgen skulle jeg slappe av sammen med Adrian, og lese litt til en prøve. Jeg hadde jo liggi syk en uke så tenkte jeg skulle utnytte friskheten litt.. Men slik ble det ikke, på fredag da jeg skulle til skolen brakk jeg beinetet mitt.

  Jeg ble derfor liggende på sykehus hele helgen, fordi jeg måtte operere inn en plate i ankelen min. Nå har jeg endelig kommet meg hjem til mamma, pappa og hunden vår. Men stakkars Adrian er alene da. Uff... Dette har virkelig ikke vært min uke, men denne uken håper jeg på skal gå oppover :) og det virker sånn, for beinet har det veldig bra ^^, kjenner nesten ingen smerter, og det er jo bra! Blir nok mange dager med tv-titting nå :)

  -Iselin

 • Publisert: 04.03.2013, 09:05
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Neglelakk

 • Publisert: 05.01.2013, 18:30
 • Kategori: Blogg
 • Mitt første innlegg i 2013, og det skal handle så mye som neglelakk... Haha, det er ikke typisk meg. Men det er jo et nytt år, med nye muligheter.

  Jeg elsker jo å fikse neglene mine. Syns den er bare stygge og kjedelige om det ikke er noe på dem. Men så satt jeg og mamma og snakket om den nye neglelakken jeg fikk av Adrian til jul, og da la jeg merke til noe jeg ikke har tenkt på før. Mamma liker ikke å ha dobbelt lag med neglelakk, men jeg liker gjerne dobbelt lag. Av den grunn så tenkte jeg å spørre dere, hva gjør dere? Jeg har først på en base coat, så dobbelt lag med fargen/glitrende neglelakk og til slutt en top coat.


  For å fortelle dere noe annet som jeg prøver dette året, så lager jeg en video nå. Jeg tenkte å utvikle meg litt når det gjelder bloggen, og siden jeg har et speilreflekskamera nå som kan filme så tenkte jeg å lage en film. Jeg jobber med filmen nå, og håper den blir ferdig til i morgen!

  -Iselin

 • Publisert: 05.01.2013, 18:30
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Året 2012!

 • Publisert: 31.12.2012, 15:03
 • Kategori: Blogg
 • Dette året har vært en salig blanding av gleder og sorger. Gode dager og slitsomme dager. Artige stunder og litt mindre artige stunder.

  Jeg har derfor planlagt å lage en liten blogg med hva som skjedde for meg dette året, for i år så har det egentlig skjedd mange endringer i livet mitt. Alt fra å miste min beste venn, Silja. Til å flytte hjemmefra, og flytte inn i en leilighet sammen med kjæresten min. Her er litt tekst, og bilder om livet for Iselin i 2012!

   

  Januar:

  I januar skjedde det ikke stort, livet gikk sin vante gang. Og jeg kunne ha lange fine dager i stallen, sammen med Silja.


  Det var oss to!

  Februar:

  Jeg kan faktisk ikke huske så mye av denne måneden. Ikke finner jeg mange bilder fra denne tiden heller. Men om jeg ikke tenker helt feil så jobbet jeg og vennegjengen på russebilen denne tiden, og av den grunn så hadde vi litt å gjøre. Ikke nødvendigvis det fysiske arbeidet, men det å skaffe sponsorer og slikt. 


  Haha, her fikser vi bilen innvendig. Det var jentene sin oppgave ^^,

  Mars:

  I mars ble det litt tunge tider, av personlige grunner. Så jeg orket ikke å ta mange bilder fra denne måneden. Her snudde livet litt om for meg, og dette var en periode hvor ting ble veldig tungt. Selv det letteste ble litt leit. 

  April:

  Det første jeg kan nevne her er 1.årsdagen til meg og Adrian (vi ble sammen 1 april 2011). Den tunge tiden fra mars skulle bli enda tyngere, når jeg måtte si farvell til min kjære bestevenn på fire bein. Silja skulle flytte ganske snart, så den siste tiden vi hadde sammen ble til koselige og lange rideturer i vårværet. Jeg tok lappen den 17. april, så vil se på det som en topp ting i allt det tunge som skjedde. 


  Fra en ridetur i april!

  Mai:

  I mai hadde russetiden satt igang. påkledd i rød bukse og fløyte hengende rundt halsen nøyt jeg fine sommerdager, for det var denne måneden det fine været kom. Jeg ble liggende syk store deler av russetiden, men noen feiringer ble det. Etter russetiden kom eksamen snikende på, så det var mange lesedager.


  Bilde av meg! Jeg ble døpt til "klassikern" fordi jeg er en Disney-fan, og fordi jeg elsker Disneyklassikerne ^^, 

  Juni:

  I juni startet jeg opp denne bloggen. Jeg måtte også si farvell til gode kollegaer i Fet Svømmeklubb, for jeg visste at jeg skulle flytte. Så min tid i svømmeklubben ble her til fortid, rart å tanke på. For denne svømmeklubben har vært i familien vår i generasjoner (3 generasjoner faktisk). Det ble en koselig avslutning for oss som skulle ut i studier og måtte slutte, for jeg var ikke den eneste. Jeg startet også som sommervikar hos Clas Olhson i slutten av denne måneden. 


  Fikk blomst og gode ord, for mange fine år i svømmeklubben!

  Juli:

  Juli var en rolig måned, med sommerkos de dagene det var mulig. Jeg jobbet som sommervikar hos Clas, så det var mange dager der. Jeg, Adrian og mamma leitet ofte etter leilighet til meg og Adrian, og i midten av måneden fant vi en fin og sentral leilighet i Halden. For både jeg og Adrian hadde kommet inn på Høgskolen i Østfold! Vi var så glad når vi så svarene våres fra samordnaopptak, og jeg kjente at nå skulle vel kanskje de tunge tidene ta slutt. 


  Nå håpet jeg på at ting skulle snu for meg!

  August:

  I august pakket jeg for det meste. Først skulle alt jeg eier og har pakkes i esker og flyttes til leiligheten, og da det først kom dit så måtte det også pakkes ut. Vi startet på skolen den 14. august, jeg som bioingeniørstudent og Adrian som dataingeniørstudent. I slutten avaugust klippet Adrian av seg det lange håret også! Det var litt artig syns jeg :)


  Litt av alt som skulle være med på flyttelasset til Halden!


  Før Adrian klippet seg!


  Hele den fletten skulle vekk!


  Og sånn ble det! Jeg farget håret mørkt, og ble kjempefornøyd selv :)

  September:

  I starten av september ble jeg tante til en nydelig liten gutt. Det er sønnen til min eldste storebror, og de fikk nå barn nr. 2. Jeg hadde også selv bursdag den 19 september, så det blei feiring hjemme hos mamma og pappa.


  Bilde av meg i bursdagen. Her kan man tydeligere se den nye fargen jeg farget håret mens Adrian klippet seg.

  Oktober:

  Det var lange, men morsomme dager på skolen. Vi gjorde ting jeg ikke har gjort før, men det var vel det eneste spennende som skjedde denne måneden.


  Fra mikroskoperingen på skolen!

  November:

  Den var i grunn ganske lik oktober, men vi hadde eksamen i slutten av måneden. 2 skriftlige eksamener, som gikk veldig bra. I starten av november tok jeg i bruk en ny tegneteknikk, og ble fornøyd med resultatet. Det ble en hestetegning, og en av de beste jeg har tegnet. 


  Tegningen jeg tegnet. Den er tegnet med bare prikker!

  Desember:

  Snø og kos har stått for mye av desember. Men jeg ble også liggende syk rett før ferien startet. Og i den tiden jeg var syk leverte vi også inn en hjemmeeksamen i etikk, samtidig som jeg fikk svar fra de eksamene jeg hadde i november. Det ble en A i kjemi og B i fysiologi, anatomi og histologi. Så i grunn veldig fornøyd. Ferien har gått til å møte venner og familie, slappe av og tenke på alt annet enn skole. Jeg kjøpte meg også et nikonkamera rett før ferien, så i ferien ble det mange bilder! Har det fremdeles litt tungt, men jeg merker at det å flytte ut hjalp veldig på mange av problemene mine!


  Jul er koselig!

  Hvordan har året deres vært?

  -Iselin

 • Publisert: 31.12.2012, 15:03
 • Kategori: Blogg
 • 34 kommentarer
 • Mål for 2013!

 • Publisert: 30.12.2012, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har aldri gjort dette før, men tenkte det var greit å gjøre det nå som jeg har en blogg. For hvis man har noen retningslinjer å følge det neste året så kan man jo få til ganske mye, tror jeg.

  Jeg har aldri vært flink til å sette mål på meg selv, med ett unntak og det er skolearbeid. Så jeg tenkte å utfordre meg selv litt. Jeg vet det kan bli vanskelig, for med en gang jeg har noen planer og kjenner litt press på at jeg burde gjøre det, så mister jeg ofte lysten på det og vil ikke gjøre det i det hele tatt. Derfor har jeg satt noen enkle mål, som jeg håper jeg klarer uten om å miste lysten helt. Og skolen gidder jeg ikke å sette som mål, for det er alltid et mål for meg å gjøre det bra på skolen. 

  Mål for bloggen:

  • Lage noen nye design til meg selv. Jeg skulle egentlig gjøre det nå i 2012, men så mistet jeg Photoshop og mistet gleden for tegning og design. På nyåret får jeg mest sannsynlig tilbake photoshop, og da har jeg tenkt å leke meg litt. Har planer om å kanskje lage noen forskjellige headere og slikt i photoshop for å kunne pynte opp bloggen litt mer enn hva den er nå. 
  • Jeg startet bloggen for at familie og venner kunne følge mine skolehverdager, så jeg har lyst til å fortsette med det. Derfor skal jeg blogge når jeg har gjort noe spennende på skolen, noe som jeg syns kan legges ut på bloggen. 
  • Om jeg får Photoshop (eller andre bra tegne og redigeringsprogrammer) så skal jeg begynne å tegne digitale tegninger igjen, og redigere bilder. Det er jo litt spennende, og jeg håper jeg kan få masse tips og triks når jeg legger ut mine "mesterverk" her på siden min.
  • Legge ut flere bilder så bloggen ikke blir så kjedelig! Uff, her er det mye å jobbe med. Men har endelig fått et speilreflekskamera som jeg elsker, så det skal vel ikke være helt umulig heller.


  Slik er ofte min skolehverdag, så hvorfor ikke snakke litt om det jeg ser i mikroskopet? 

  Mål for meg:

  • Jeg har lyst til å trene mer. For etter at jeg flyttet måtte jeg jo slutte på svømming, og hest driver jeg ikke med lenger. Derfor vil jeg bli flinkere til å jogge, svømme i svømmehallen i nærheten (er ikke så dyrt) og trene litt for meg selv. Det er jo smart å holde seg frisk og fin, og dessuten hadde det ikke gjort noe om noen kiloer gikk vekk heller. 
  • Jeg har et broderi jeg holder på med. Det er et stort hestebroderi, med mønster på 16 sider. Jeg er snart ferdig med 1 side allerede, men før 2013 er over så vil jeg ha fullført minst 1 side til. For om jeg klarer 1 side per år så blir jeg i allefall ferdig om 16 år!
  • Jeg ønsker meg en deltidsjobb, og skal nå på nyeåret levere ut flere søknader. Leverte noen nå i høst, men var ikke mye svar å få på de. Så nå prøver vi på nytt. Det hadde vært deilig å få jobbet litt, da har jeg noe å gjøre, og dessuten kan pengene gå til sparing av hus etter studietiden og en litt spesiell ferietur jeg har lyst til å dra på. For jeg har nemlig lyst på en safaritur til Afrika, men det koster jo en god del penger. 


  Å drive med hest er krevende og fint arbeid. Så jeg må nok trene en god del for å holde kondisen slik den var når jeg var på mitt beste!

  Har dere noen mål for 2013? 

  -Iselin

 • Publisert: 30.12.2012, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Tittei, her er jeg!

 • Publisert: 26.12.2012, 12:22
 • Kategori: Blogg
 • Jeg sier aldri nei til å passe på dyr, så lenge jeg kan det. Og denne gangen ble det katten til min eldste bror jeg skulle passe. 

  Det er så koselig å ha besøk nede i kjelleren, koselig å stå opp om morgenen av en katt som har lyst på litt mat. Åh, som jeg savner å ha dyr selv. Jeg er jo hjemme hos mamma og pappa, og der sover jeg i kjellerstuen. Der er katten også, for oppe så har vi en hund som vil leke litt med katten (noe katten ikke er helt fornøyd med), og siden de ikke går så godt overens så skiller vi dem like gjerne i hver sin etasje. Luzy går aldri ned trappen uansett, så katten får være i fred.

  Det er en lang, mørkhåret skogskatt. Som har begynt å få masse floker i pelsen sin, så "tante" Iselin har brukt litt tid på å få ut flokene hennes. Det er jo ikke godt for katten, og vi merker det fort på henne om hun har floker for da kan hun bli litt grinete. Men ellers er hun bare søt og grei. Hun elsker å bli børstet, så det er heller ikke et problem. Og godt er det, med den pelsen ville det vært ett mareritt om hun ikke likte å bli børstet. I fjor barberte de henne så hun skulle slippe å få alle flokene, men det har ikke blitt gjort i år. 

  Da jeg skulle ta noen bilder av henne satte hun seg fint i vinduskarmen, men ble ikke sittende lenge før hun skulle snuse rundt på all julepynten. Men noen fine bilder ble det jo uansett, håper dere liker noen av de. 


  Så må vi begynne å klatre forbi all julepynten for å se på den.


  Hun er jo litt pen da! Men hun skal dra hjem i dag, for i dag samles familien min seg for middag. Vi var jo ikke sammen på julaften så da tar vi det litt etterpå.

  -Iselin

 • Publisert: 26.12.2012, 12:22
 • Kategori: Blogg
 • 16 kommentarer
 • Julaften i år

 • Publisert: 25.12.2012, 18:42
 • Kategori: Blogg
 • I fjord var brødrene mine hjemme med sine damer, men i år ble det bare mamma, pappa og meg. 

  For vi har en slik ordning at det er annenhvert år hos hver familie (for de som har kjærester da) er bare jeg og Adrian som ikke følger den, men det er forsåvidt greit det også. Men siden brødrene mine feiret jul hos de andre familiene så dro jeg, mamma og pappa ned til farmor og farfar og spiste julemiddagen der. Det var veldig koselig, og etter god mat og dessert så dro vi hjem for å holde selskap med dyrene som er her hjemme. Vår kjære hund og katten til broren min som jeg passer, de skulle feire den på en hytte så da kunne de ikke lå katten være alene hjemme. 

  Dagen startet jo med de klassiske filmene på NRK, for det er ingen jul uten det for min del. Etter at Disney jul var over fikset jeg håret og pyntet meg klar for å dra ned til familien. Jeg ble faktisk litt fornøyd med håret i år, noe som heller ikke tok lang tid heller. 


  Håret mitt.

  Jeg fikk sinnsykt mange fine gaver i går, så jeg smilte fra øre til øre under gaveutdelingen. Jeg er kjempe fornøyd med det jeg fikk, så etter at alt var pakket opp så var det å sende mange takke meldinger til de søte og snille der ute som har gitt meg så mye fint. 


  Her er alle gavene(bortsett fra en) samlet i en haug.

  Jeg fikk så utrolig mye av det som stod på ønskelisten. Blant annet mikrobølgeovn, kaffemaskin (dolce gusto), masse til serviset mitt, rosendal-skåler, søte smykker, te-kopper, oppskriftsbok med forskjellige sjokoladeoppskrifter og kakefat. Ja jeg fikk så utrolig mye fint. Og det morsomste er jo det jeg fikk av Adrian, jeg fikk ikke lov til å kjenne på det slik at jeg kunne gjette hva det var. Men jeg klarte å gjette riktig uansett, det var en neglelakk der i dyp rød farge akkurat slik jeg ønsket. Og bokserien Fifty shades, så nå har jeg nesten kommet halvveis i første boken allerede!

  -Iselin

 • Publisert: 25.12.2012, 18:42
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Selveste julaften!

 • Publisert: 24.12.2012, 10:50
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har ikke serlig tid til å blogge på julaften, så denne gangen blir bloggen laget dagen før.

  Det er virkelig ingen jul alle de herlige filmene som går på NRK. Jeg må få med meg Askepott, Reisen til julestjernen og jul med disney. For det er jo det jeg er vokst opp med, og det er i allefall krise om ikke Disneyjulen er med (er en stor Disney fan). Så dagen blir brukt til å stelle seg og sitte plantet i god stolen med litt julegodt og NRK.

  For å få litt julestemning på bloggen har jeg valgt å legge inn noen flere bilder fra da jeg testet kamera og tok bilder av juletreet.   God jul til alle sammen!

  -Iselin

 • Publisert: 24.12.2012, 10:50
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Kvelden før kvelden!

 • Publisert: 23.12.2012, 19:40
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har testet kamera litt mer, og tatt bilder av juletreet. Kommer til å legge ut en blogg i morgen med enda flere bilder fra juletreet, håper på å få noen fototips.

  Dagen i dag har gått til å levere ut flere gaver og pynte juletre. Syns det er så utrolig koselig, og etter pyntingen så stod julegrøten framme. Liker kvelden før kvelden jeg, nå sitter jeg egentlig bare og venter på at TV-programmet "Kvelden før kvelden" på NRK skal starte, for det er en tradisjon for å se på den (må jo få med oss grevinnen og hovmesteren vettu). I morgen blir det disney, askepott og reisen til julestjernen, før man skal ned til bestemor og bestefar å spise middagen. Siden vi har en hund som skal være alene hjemme så skal vi bare ta middagen hos besteforeldrene mine for så å dra hjem og pakke opp gavene. 

  Ble fornøyd med dette bildet! 


  Hva er planene deres for i kveld og i morgen?

  -Iselin

 • Publisert: 23.12.2012, 19:40
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Hestebesøk!

 • Publisert: 22.12.2012, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Etter å ha kjørt Adrian hjem til familien sin i dag så tok jeg en tur bort til stallen der Silja står nå.

  For det er virkelig vanskelig å gi slipp på Silja, i år er det faktisk 10 år siden hun kom til verden og jeg har kjent henne helt siden da. 

  Jeg var der bare en kort tur i dag, for jeg og mamma skulle lage kakemenn også. Men jeg håper på at jeg får en ridetur med henne senere i ferien, savner virkelig å sitte på hesteryggen hennes. Jeg tror at Silja koser seg der hun er nå, hun har fint beite å gå på med masse skog og mange nye kamerater som hun kan leke med. Jeg syns den flokken hun har kommet i nå passer henne utrolig bra, endelig kan hun få bli jekket ned litt og ikke være øverst på rangstigen. Jeg ser jo at hun trives godt, og kjenner det på kroppen at jeg ønsker hun fremdeles skal være der (i allefall fram til jeg er ferdig med skolen)!


  Silja i forkant, med resten av flokken bak seg. Silja tar meg godt velkommen hver gang jeg kommer, med vrinsk og første man opp til meg :)  Pelsen hennes blir så mørk på vinteren, hun er mye lysere i pelsen på sommeren. Manen er fremdeles i den fine fargen sin.
  Det er så deilig å kan se disse gode og varme øynene igjen!
  Skogen de kan boltre seg i, veldig fint sted for en nordlandshoppe!


  Resten av flokken syns jeg var kjedelig så de gikk inn i skogen igjen. Silja fulgte etter dem en stund, men gikk ikke ut av synet.  Klø seg litt da


  Og et nærbilde, fordi jeg syns det er litt morsomt ^^, Den ene strømstolpen.

  Det var så utrolig deilig å se ponnien igjen!

  -Iselin

 • Publisert: 22.12.2012, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Pepperkakehuset vårt!

 • Publisert: 22.12.2012, 09:06
 • Kategori: Blogg
 • Jeg er ingen typisk rosablogger, med outfit-blogger og slikt. Og siden jeg nå har fått nytt kamera, og trener meg på å bruke det så tenkte jeg å lage noen fine juleblogger i julen. 

  Det er i grunn litt for å få opp julestemningen min at jeg gjør det. Og samtidig syns jeg det er artig å få tilbakemeldinger på hva jeg eventuelt kan gjøre bedre på bildene og slikt, det er jo slik man blir flinkere. Så om dere har noen tips så er det bare å skrive det! 

  Vi har pyntet pepperkakehuset. I år ble det Adrian, pappa og jeg som pyntet det. Vi har i tillegg masse pynt rundt, så det ser ut som et hus med mange julekarakterer som bor der. Det gjør det hele litt koseligere. Jeg har den siste tiden hatt veldig lyst til å lære meg å ta nærbilder, så unnskyld for at det blir mange slike bilder. Det er så fint å se på sånne bilder, og jeg har så lyst til å lære meg det. Øvelse gjør mester, så jeg tar mange bilder på denne måten. Det kommer nok mange slike blogger en stund skal dere se. 

  Men her kommer i allefall bildene, håper dere liker det og får litt julestemning dere også ^^,


  Juletreet som er i hagen til pepperkakehuset. Dette juletreet er laget selv, tror det er mamma som har laget dette.   Nissene som står i hagen, med masse snø rundt seg.  Taket på huset!  Det kommer røyk opp av pipa
  Utedoen til pepperkakehuset  Noen nisser og snømenn. Ikke spør om hva som har skjedd med damens øye, så det ikke før jeg la det ut her.   Rådyret som koser seg i hagen  Hele brettet pepperkakehuset står på, med hagen og alt.

  Pleier dere å pynte det slik?
  Hvordan pynter dere pepperkakehuset?

  -Iselin 

 • Publisert: 22.12.2012, 09:06
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Mamma sin bursdagspresang!

 • Publisert: 21.12.2012, 12:05
 • Kategori: Blogg
 • Mamma har bursdag i starten av desember, men da jeg og Adrian var hjemme sist gang glemte jeg helt å ta med meg gaven. Så den lå igjen i Halden.

  Men på onsdag fikk mamma endelig gaven sin. Jeg tror hun likte den ganske godt, og jeg hadde egentlig lyst til å ha den selv, for den er litt annerledes. 

  Gaven ble kjøpt på julemarked oppe på Fredriksten festning, og jeg falt for gaven med en gang. Jeg kjøpe en musling og et smykke, i et sett. Og i muslingen skulle det ligge en ekte perle, men det morsomste ved gaven er at mamma fikk lov til å åpne musling selv og fiske ut en helt ekte perle. Det var utrolig morsomt å se på, og mamma slet ganske lenge med å få opp muslingen. For den hadde litt krefter kan man si. Muslingen lå i vann i en liten glassboks, og smykket lå ved siden av. Da jeg kjøpte det sa han fyren at det ikke er sikkert det ligger en perle der. Av og til kunne det også ligge to (jeg håpet i grunn litt på det, for det hadde vært litt morsomt) og av og til kunne perlen være så stor at den ikke fikk plass i smykket. Men da var det bare å ringe han og få byttet den i butikken hans. 

  Muslingene lager forskjellige farger på perlene, og mange mener at den som åpner perlen får den fargen etter et ønske den hadde. Så i buksanvisningen står det at i det du åpner skal du ønske deg noe, og fargen på perlen skal ha noe med ønske å gjøre. Det tror jeg i grunn ikke stemmer, men litt artig tanke er det jo. Perlen til mamma ble hvit (den så rosa ut i starten), og det betyr visst noe med helse. Mamma sin perle passet perfekt i smykket, så vi slipper heldigvis å bytte den, men til min store skuffelse så var det bare en perle der. 


  Her har mamma fått åpnet muslingen, og perlen lå der pent og pyntelig! Den så rosa ut i starten, men da vi så litt nøyere på den var den mer hvit.  Det fulgte med utstyr for å åpne muslingen, for de har ganske mye muskler til å være så små  Muslingen og boksen den lå i  Her er det vannet muslingen lå i, det var litt grumsete der.  Det fulgte også med et smykket som man kunne plasere perlen i. Her har mamma fått den plassert inne i smykket, det ble veldig fint!  Smykket  Et siste bilde av muslingen ^^,

  Hva syns dere?
  Var det en litt morsom presang, smykket ble jo veldig fint også?

  -Iselin 

 • Publisert: 21.12.2012, 12:05
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kortspill

 • Publisert: 17.12.2012, 18:23
 • Kategori: Blogg
 • Det er kjempekoselig å sitte på kveldene å spille kort sammen med Adrian. Men vi spille alltid de samme kortspillene. Jeg kan flere kortspill, men da er det for 4 eller flere spillere. Er det noen av dere som kan kortspill som er for 2 spillere?

  Jeg tenker dette blir en veldig kort blogg, for har planer om å brodere litt videre på broderiet mitt. I morgen skal jeg pakke ned de siste tingene jeg trenger å ha med meg til Fetsund, så er jeg klar for å dra hjem til mamma og pappa å feire jul. Da kan det komme godt med, med noen nye kortspill. For jeg og pappa pleier å spille sammen, mamma er ikke med på spill annet enn på hytta.

  Legger med noen bilder jeg tok fra da jeg og Adrian spilte kort i helgen.

  -Iselin

 • Publisert: 17.12.2012, 18:23
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Tredje søndag i advent

 • Publisert: 16.12.2012, 15:20
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har ikke vært flink til å skrive noen juleblogger, og denne er vel det nærmeste jul man kommer på noen dager. 

  Jeg og Adrian har slappet av i dag, og kost oss mye med te og litt godteri. Det er jo ikke en helg uten litt kos. Vi har også spilt brettspill og kortspill i dag, noe som er veldig koselig. Slipper liksom alt maset fra TVen. 

  Og siden det var tredje søndag i advent tok jeg noen bilder så det faktisk skulle være en grunn til å lage en blogg. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si enn det, og at det snart kommer til å bli mange ting å blogge om når jeg kommer hjem til fetsund og julen nærmer seg. Da skal det bli mange juleblogger da! Gleder meg virkelig til jul nå, og har til og med planlagt frisyre og antrekk for flere anledninger. Skal begynne å pakke i morgen, for på onsdag kommer pappa og henter oss. 

   
  -Iselin

 • Publisert: 16.12.2012, 15:20
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Levende lys!

 • Publisert: 14.12.2012, 17:20
 • Kategori: Blogg
 • Jeg syns det å sette på litt levende lys gir en god og koselig stemning i stua. 

  Og siden jeg har nytt kamera testet jeg ut noen funksjoner jeg ikke har fått brukt på lenge. Litt rusten, og bildene er jo ikke helt perfekte kan man vel si. Men øvelse gjør mester, og dessuten er det jo koselig å legge ut litt bilder igjen!  Nå skal jeg fortsette å brodere litt.

  -Iselin

 • Publisert: 14.12.2012, 17:20
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Da kan jeg nyte ferien fullt ut!

 • Publisert: 14.12.2012, 11:30
 • Kategori: Blogg
 • Nå har vi endelig fått vite den siste karakteren vår. For i år har vi at 2 skriftlig eksamen, pluss 1 hjemmeeksamen jeg leverte på onsdag. 

  De skriftlige eksamene var "grunnleggende kjemi" og "fysiologi, anatomi og histologi". Og det gikk ganske bra på begge to må jeg si. Jeg er jo ikke en som syns jeg gjør det så bra selv, men tror jeg skal si meg fornøyd nå. For i Kjemi fikk jeg A som er toppkarakteren, og i det andre faget fikk jeg B. Så jeg vil si meg ganske fornøyd med den også. Spesielt med tanke på at det var et kort mellomrom mellom kjemien og fysiologien, hvor fysiologien kom sist. 

  Så nå skal jeg nyte juleferien fullt ut. Ikke tenke på noe skole, slappe av og lade batteriene for nytt semester og nye eksamener etter jul. Nå sitter jeg å broderer på et stort hestebroderi jeg kjøpte i sommer. Det går i grunn litt sakte, ser det ut til. Men det er så smått, så selv om jeg har fått gjort mye så ser det så lite ut.... Litt deprimerende, men det kommer nok til å bli kjempefint når den er ferdig. Og jeg har ikke så mye mer å gjøre i dag heller. For jeg ligger sengeliggende fremdeles og prøver å bli frisk.


  Har ganske mye igjen, men her er ett nærbilde av broderiet mitt. Dere kan jo gjette hvor jeg broderer hen.


  Jeg har ganske mye igjen, for å si det mildt! Men men, blir spennende å se når jeg blir ferdig (om jeg noen gang blir det)

  Hva er planene deres for i dag?

  -Iselin

 • Publisert: 14.12.2012, 11:30
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • En dåre fri

 • Publisert: 13.12.2012, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • Siden man er syk, så har man rukket å lese ut boken min.

  Jeg har lest utrolig mye i det siste og boken som ble lest ut i dag heter "en dåre fri". Det er en bok av Beate Grimsrud. 

  Selv om boken har fått bra terningkast syns jeg den var noe spesiell. Grimsrud skriver bra, og jeg blir jo veldig fanget av boken. Klarer nesten ikke å legge den fra meg, men fremdeles meget sær. Den er også bygd opp på en annen måte enn hva jeg er vandt med, og det er en litt rotete fortelling på en måte. Den hopper litt fram og tilbake, hvertfall slik jeg tolket det da. Det som kanskje traff meg mest om hele boken er når hovedpersonen Eli får en katt hun tar vare på, men det er fordi jeg kjenner meg så godt igjen. Den tryggheten Eli får rundt dyr, og den følelsen Grimsrud beskriver. Det er nesten som det er skrevet fr mine følelser også. Det viser hvor godt denne forfatteren kan skrive. 

  Tenkte å skrive det som står i omtalen bak på boken så dere kan få et lite innblikk om hva boken handler om. Dette er historien om Eli og stemmene hun har levd med hele livet. I barndommen dukker Espen, Erik og Emil opp, og i voksen alder, den stilige og dekadente kunstnerprinsen Eugen. Stemmene har i stor grad dominert hennes liv, hindret hennes livsutfoldelse og noen ganger drevet henne ut i psykosen. Eli er forfatter, og selv om kunstneren noen ganger har gavn av stemmene, trenger Eli hjelp til å makte hverdagen og retten til å bestemme i eget liv. Med sitt magiske lysende språk åpner Beate Grimsrud døren til en fascinerende og dramatisk verden. En gripende roman om et menneskes kamp mellom styrke og skjørhet. 

     Har dere planer om å lese boken, eller har dere lest den alt?

  -Iselin

 • Publisert: 13.12.2012, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Nytt kamera!

 • Publisert: 13.12.2012, 12:37
 • Kategori: Blogg
 • Endelig ble det nytt kamera på meg også!

  Jeg og pappa har delt på et Nikon D3000 nå i noen år, men ettersom at jeg flyttet så måtte jeg leve uten kamera. Da kom tanken fort på å kjøpe et eget kamera, men det skulle vise seg at jeg aldri fikk gjort det. For hver gang jeg dro i butikken og skulle kjøpe det, så var de utsolgt. Og jeg var fast bestemt på hvilket kamera jeg ønsket meg, jeg ville ha Nikon D3100. 

  Ja, det er jo ikke det beste kamera. Men jeg mener at det er ikke noe vits i å kjøpe det beste kamera om man ikke skjønner det. For det er ikke kamera som lager bra bilder, det er fotografens kunnskaper! Av den grunn valgte jeg Nikon D3100 fordi den er helt lik det jeg og pappa delte på, men den har noen nye funksjoner som HD filming. Jeg kjøpte ikke med et minnekort, så fikk låne et av broren min. Slik at jeg kan teste litt fram til jeg kommer hjem til Fetsund. 

  Nå er jeg jo litt rusten på bildene, men noen bilder fra stua i leiligheten vår da.  Nå skal det bli lettere å kunne blogge med litt fine og nye bilder på bloggen! 

  -Iselin

 • Publisert: 13.12.2012, 12:37
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Følger trenden...

 • Publisert: 11.12.2012, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke så mye jeg følger når det gjelder trender, men nå skulle jeg tydeligvis det. 

  Det er mye sykdommer ute og går, og alle er enten hjemme fra jobb eller skole. Jeg pleier som regel å være frisk da alle andre er syke, og bli syk i ferier når alle andre er friske og gan gjøre mye gøy. Men i år skulle det tydeligvis ikke bli sånn. Jeg pleier som regel å bli syk bare en gang i året, men da jeg blir syk så er jeg fryktelig syk en uke også er alt over. 

  Det begynte på torsdag kveld/natt, hvor jeg fikk utrolig vondt i hodet. Jeg liker ikke å ta paracet, eller medisiner generelt, men nå måtte jeg ty til 2 paracet. Adrian merket jo på meg at jeg ikke var i form, og i helgen ble det absolutt ikke noe bedre. Og nå kjenner jeg at halsen stryker med.... Jeg har en skade på stemmebåndet etter en virusinfeksjon da jeg gikk i 7 klasse, så jeg mister for stemmen og sliter med å puste. 

  Men men, syk må man jo bli av og til også. Og blir nok ferdig med å være syk fram til jul, og kan bruke julen til å slappe av og kose meg med familien. 


  Håper jeg får treffe igjen denne lekre dama i ferien! :) Det finnes ingen ferie uten henne!

  Ellers, så kan jeg jo si det at jeg har slappet av i dag. Adrian har eksamen, så han er ikke hjemme. Derfor har jeg sett på enda en disney klassiker, og driver å skriver anmeldelse til den nå. For jeg har planer om å skrive en anmeldelse til hver disneyklassiker som finnes hittil i allefal :)

  Håper dere får en fin da ^^, 

  -Iselin

 • Publisert: 11.12.2012, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jul i vår stue!

 • Publisert: 05.12.2012, 11:18
 • Kategori: Blogg
 • Endelig begynner det å se ut som det er jul i vår leilighet også.

  I helgen så laget jeg meg litt julepynt mens jeg var hjemme hos mamma og pappa. For mamma hadde limpistol som jeg trengte. Og rett før helgen skrubbet jeg leiligheten, og gjorde ordentlig rent her. Og satte på fine røde juleduker. Men nå har pynten kommet i tillegg og det har blitt jul i vår stue også.


  Nissene jeg laget har fått en plass i vinduskarmen.

  Jeg laget også en adventsstake for en stund siden, og bloggen skulle komme ut for evigheter siden. Men jeg henger litt etter når det gjelder skrivingen. Så det får komme nå. Adventstaken her kjøpt på panduro, også har jeg pyntet den litt. Den er vel ikke helt slik jeg tenker jul er, for jeg er et tradisjonsmenneske. Men det ble en løsning når man ikke har alt man trenger osv...


  Er fremdeles litt søt da :)


  Christmas is here! :)

  Jeg har tatt meg fri fra skolen i dag, fant ut at forelesningen (som ikke er obligatorisk) ikke var noe jeg trengte å få med meg. Så jeg skal være kreativ i dag, prøve å gjøre ferdig presangene til venner, også skal jeg en liten tur ut å kjøpe såler til de nye skoene mine, sånn at de ikke blir så kalde nå som det har kommet snø. For endelig har snøen kommet til Halden også!


  For første gang på lenge så begynner jeg å få en julefølelse. 

  Veldig deilig å våkne til kram snø, som knirker under føttene!

  Håper alle får en riktig fin dag.

  -Iselin

 • Publisert: 05.12.2012, 11:18
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Filmanmeldelse: Lorax

 • Publisert: 04.12.2012, 10:25
 • Kategori: Blogg
 • Jeg heter Lorax, jeg snakker for trærne. Og jeg vil få si noen ord, ja svært gjerne. Om den historien som dere nå skal få se, så skjedde den virkelig. Ingen tvil om det. Men det er mer i historien enn det som er sagt, så følg nøye med nå mens jeg åpner første akt. 

  - Lorax, skogens vokter (2012)


  Printscreen under filmen. Her ser vi Loraks sammen med noen av de andre søte dyrene i skogen. 

  Slik starter filmen Lorax. Filmen er basert på en bok som Dr. Seuss skrev i 1971. Dette er en barnefilm, av kategori musikalsk komedie. Den er 3D-animert. Filmen ble utgitt i Mars 2012, fra produksjonsselskapet Illumination Entertainment. Ja klart, det er en barnefilm. Men som dere kommer til å skjønne er jeg en person som elsker disneyfilmer og andre tegnefilmer. 

  Handling:

  Jeg har ikke lyst til å avsløre noen hemmeligheter ved filmen når jeg skriver en anmeldelse, men er så redd for at jeg kommer til å gjøre det fordet. Så derfor skal jeg prøve her å gjøre det så enkelt som mulig. som dere sikkert kan skjønne fra det som står over handler filmen i all hovedsak om Lorax. Lorax er en mystisk skapning, som snakker for trærne og passer på slik at skogen er slik den bør være. I balanse. Men slik blir den ikke for alltid. Selnokken tjener penger på å lage "tring" ut av trærne. Og trærne forsvinner sakte men sikkert. Lorax prøver så godt han kan, men får det ikke til. Selv med sine mystiske og kraftfulle krefter så vil ikke Selnokken høre på hans råd. Til slutt kan ikke selnokken tjene noe mer, for han har hugget ned alle trærne. Alle venner forlater han, og dyrene som engang levde i skogen drar på flyttefot sammen med Lorax. Selnokken blir alene igjen, i dårlig luft og i skam over hva han har gjort. Men kanskje redningen er på vei. For Ted, en ung gutt som lever i byen, prøver å finne den perfekte gaven for sin store kjerlighet.


  Tillit mellom Lorax og dyrene gjør at dem kan samarbeide, og ha en større kraft enn én person har alene.

  Kvalitet og teknikk:

  Jeg er overrasket over hvor flinke produsentene har vært. De har fått mange små detaljer med, som gjør filmen hakke mer magisk. De har vært spesielt flinke på stemningsmusikken og lyset. Himmelen har vært deres største virkemiddel for å skape lysstemningen, og de har gjennomført den ganske bra. Stemningsmusikken setter bare prikken over i-en i denne sammenhengen. Resten av musikken er derimot noe jeg følte ikke ble så bra. For min del ble det litt mye med slik musikk, men det passer på en måte bra inn alikevell. Jeg føler bare stemmene på den norske versonen ikke passet helt, og at sangene gikk enten litt for mørkt, men for det meste litt for lyst. 

  Vurdering:

  Dette blir en kort liten anmeldelse, men jeg mener at filmen bør få en liten karakter (eller i mitt tilfelle stjerner). Jeg har vurdert lenge på denne filmen, for jeg syns det er litt vanskelig. Men tror den jeg har kommet på passer etter mine behov i en slik film. Det som er litt spennende med filmer er at man ikke har de samme meningene, og det syns jeg er helt greit. Kanskje noen syns denne filmen er mye bedre, eller mye dårligere enn hva jeg syns. Men slik jeg vil se på den så føler jeg at jeg har truffet riktig i forhold til karakter også.   Grunnen til at filmen får en 3 er, er fordi at jeg syns sangene blir litt masete. Og enkelte ganger er det til og med vanskelig å få med seg hva de sier. Men den får også masse pluss for sin handling, og som lorax sier. Det som ikke blir sagt, men som er viktig i filmen. Filmen handler ikke bare om hvordan trærne blir borte, men hvordan miljøet rundt blir påvirket av det. Hvor dårlig det blir, og det er ganske aktuelt i dagens debatter om miljøendringene. Filmen handler i all hovedsak om det, men på en litt mer overdreven måte. Slik at vi på en rask måte kan se hva som kommer til å skje om vi endrer for mye på naturen vår. Dette syns jeg er et utrolig bra tema, og de har fått det fram på en så utrolig god måte i filmen. Filmen i seg selv er egentlig en 4-er mener jeg, men noen små ting her og der som gjør den til en sterk 3-er. Enbefalt aldersgrense er vel fra 5-år og oppover. For det ligger mange meninger bak som selv de vokse bør tenke på!

  -Iselin

 • Publisert: 04.12.2012, 10:25
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • En aktiv dag!

 • Publisert: 03.12.2012, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • Det er lenge siden en blogg har kommet ut nå. Så er vel kanskje på tide med en liten oppdatering?

  Jeg kan jo alltids starte med at vi var i Fetsund i helgen. Jeg og Adrian. Og fikk blant annet møte på min kjære ponni igjen, noe jeg syns er herlig. Men var ikke så lenge ettersom at det både var mørkt og Adrian skulle en tur til familien sin i Aurskog. Lørdagen gikk da videre til å hjelpe mamma med litt ting, og dra en tur ut på juleshopping. Jeg er snart ferdig med alle julepresangene, har egentlig bare å gjøre ferdig noen selvlagde gaver. Og i tillegg finne presang til mamma og pappa (syns de er vanskelig å finne noe til). Også pyntet vi pepperkakehus. Vi har aldri pleid å pynte det så tidlig, men siden jeg mest sannsynlig ikke kommer hjem før julen starter i full gang så syns jeg det var litt koselig å gjøre det sammen med mamma og pappa. Og vi fikk oss en god latter da mamma klarte å knuse den ene veggen og måtte pusle det sammen igjen. Søndagen gikk til stor middag sammen med hele familien, med småbarn og alt. Så jeg fikk endelig (det er så lenge siden) se igjen mine to tantebarn. Det var utrolig koselig!


  Det ene lille tantebarnet mitt på nå 2 år. Hun er så søt. Bildet er tatt av pappa i sommer. 

  Jeg som trodde jeg var verdig med eksamen før jul trodde feil, for jeg har en hjemmeeksamen som jeg holder på med for øyeblikket. Den skal være ferdig den 17 desember, og er en gruppeoppgave. Vi har egentlig kommet et godt stykke på veien. Nesten halvveis, så vil si at gruppen vår jobber ganske effektivt. 

  Etter å ha vært på skolen i mange timer, og jobbet sammen med gruppen følte jeg meg inspirert til å gjøre mye rart i dag. Så da jeg kom hjem til leiligheten så tok jeg oppvask, handlet, småvasket litt rundt her og gjorde det koselig til Adrian skulle komme hjem fra skolen. Han har eksamen i morgen, så nå sitter vi og jobber litt hver for oss. Men det er jo sånn det blir i disse periodene. 

  Jeg har endelig kommet over en liten knekk, som jeg har slitt med de siste ukene. Ikke har jeg orket å tegne, skrive eller bli inspirert av noen ting. Men nå er mulighetene igjen åpnet seg. Og det er i grunn litt deilig. Resten av kvelden blir vel til å skrive litt mer på oppgaven, og komme i gang med en liten blogg til. Som jeg kan legge ut litt senere i løpet av uken. 

  -Iselin

 • Publisert: 03.12.2012, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Jeg er tom!

 • Publisert: 26.11.2012, 18:37
 • Kategori: Blogg
 • Kan noen fortelle meg hva jeg kan blogge om? 


  En gammel tegning av min gamle fôrhest. Men for øyeblikket kan jeg ikke tegne heller, for mangler et bra tegneprogram.

  Nå tror jeg at jeg kommer i en tid hvor jeg har nok å holde på med angående skolearbeid, men sammtidig ha litt fritid også. Men jeg vet ikke hva jeg kan blogge om, selv om jeg har veldig lyst. Men jeg har lyst til å skrive om noe folk har lyst til å lese, ta bilder av hva dere har lyst til å se på. Jeg trenger inspirasjon til hva jeg kan gjøre med bloggen min.

  -Iselin

 • Publisert: 26.11.2012, 18:37
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • FERDIG!

 • Publisert: 24.11.2012, 18:27
 • Kategori: Blogg
 • ENDELIG! Nå kommer helgen som jeg har ventet på i 2 uker :) Jeg er ferdig med eksamen, og kan nyte en hel helg uten lekser!

  I går hadde jeg eksamen i "fysiologi, Anatomi og Histologi" og det var den siste eksamen jeg skulle ha før jul. Jeg litt usikker på hvordan det gikk, for har alltid bare hatt matte og kjemi som eksamen, i tillegg til norsk. Men det er noe helt annet å regne ut en oppgave, eller skrive en stil om ett eller annet, enn å faktisk måtte svare på ting uten om å skrive seg helt ut av oppgaven. Hele eksamen kom på 10 sider, hvor jeg svarte på spørsmålene så godt jeg kunne. 

  Denne helgen har jeg egentlig gjort mye nyttig selv om jeg sa jeg skulle nyte den til fulle 5. Jeg har vasket hele leiligheten, skrubbet den skikkelig der jeg følte det trengtes. Jeg har rett og slett ordnet litt til jul, så for første gang i år har jeg fått julestemning. Nå sitter jeg som støtte for min kjæreste, Adrian, som starter med sine eksamener til uken. Stakkars fyr, jeg skjønner ikke noe av det han gjør. Men jeg sitter da her sammen med han og hører på, og er motiverende (tydeligvis).


  Bare for å friske opp oppdateringsbloggen :)

  Har fått dratt opp boken "inheritance" igjen, og håper på å bli ferdig med den i løpet av denne helgen også. Har en laaaaaang liste over andre bøker jeg ønsker å lese. Men nå er det nok skriving! Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  -Iselin

 • Publisert: 24.11.2012, 18:27
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Eksamen eksamen eksamen

 • Publisert: 14.11.2012, 07:53
 • Kategori: Blogg
 • Åååå, nå begynner jeg å bli lei både kroppen vår og av kjemiske formler. 

  De siste dagene har jeg jobbet for å kunne få en grei karakter til eksamen. Men nå begynner jeg å kjenne at nervene tar over for hodet :( Jeg gruer meg virkelig, og nå er det mindre enn 1 uke igjen til første eksamen. Den første jeg skal ha er Grunnleggende Kjemi jeg håper jo selvsagt på en god karakter, men det kommer litt ann på hvordan jeg kommer til å takle dagen tror jeg. Men satser på å få minst en c da. 

  På fredagen neste uke så kommer da eksamen i Fysiologi, anatomi og histologi, og den gruer jeg meg nesten mer til. Jeg er så redd for å skrive meg helt bort fra oppgaven. Og det kommer jo ikke til å bli bra om jeg gjør det på alle opgavene. Nå skal jeg faktisk ha de siste timene i det faget, hvor vi skal ha masse repetisjon, og det kjenner jeg kommer godt med.


  Gleder meg til jeg kan tegne litt igjen! :D

  Gleder meg i grunn til det hele er ferdig, for da kan jeg få tid til andre ting, som blant annet å fortsette med julegave pynting. I tillegg vil jeg blogg litt mer, men vet ikke helt om hva enda. Har planer om å kanskje lage en slags liten filmanmeldelse fra alle disneyklassikerne, for det er litt typisk meg. Og denne bloggev vil jeg skal speile meg litt sånn som jeg er. syns dere det høres bra ut?

  Har dere noen andre forslag til hva jeg kan skrive om, eller gjøre?

  -Iselin

 • Publisert: 14.11.2012, 07:53
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Min herligste!

 • Publisert: 30.10.2012, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • Han er kanskje stor i alder og i høyden, men det er så lite som skal glede han. Han er som en liten gutt.

  Den dagen jeg og Adrian gikk en tur for å ta litt høstbilder, så ble Adrian min modell (ikke helt planlagt da)  for at jeg skulle trene litt på kamera igjen. Det å be han om å stå "sånn", eller gjøre "sånn" er ikke bare bare. Det er nesten som å spørre en sau om å ikke være så dum :P

  Men Adrian var jo flink da, han lekte rundt på baksiden av barneskolen Hovinhøgda. Lillegutten kom til sitt beste sted da :) Og jeg fikk jo tatt ganske mange fine bilder fordet. Er egentlig fornøyd med noen av bildene. Men det hjelper på at han er så søt som han er da :)   Jeg har forresten laget med 2 vannmerker. Disse er ganske enkle i forhold til de jeg ønsker meg, men det kommer etterhvert når jeg har tid. Lagde disse vannmerkene på toget til skolen i dag ^^, Håper dere likte bildene. Selv om de kunne blitt mye bedre ved litt redigering, men nå er det ikke så lenge igjen til eksamen. Sååååååå her sitter jeg og øver i vei ^^,

  -Iselin

 • Publisert: 30.10.2012, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Høstens bilder!

 • Publisert: 29.10.2012, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • Har vært i Fetsund i helgen. Og der har høsten kommet veldig godt på vei, og da var det også tid for å ta litt bilder. Mens andre tar bilder av snø og hvite fine stemningsbilder, så får jeg og Adrian nøye oss med gule og fine høstfarger fordi vinteren ikke har kommet til oss enda.

  På lørdagen så tok pappa, Adrian og jeg en tur til Strømmen storsenter. Fordi jeg skulle kjøpe meg et kamera på tilbud, men så hadde dem ikke flere igjen. Det var dårlig butikk syns jeg, for jeg ville ha Nikon D3100, også fikk jeg ikke den uten VR objektiv. Men han gutten som jeg snakket med sa at de skulle ha flere igjen av den med VR objektiv, så da ble det til at jeg skulle bruke 1500 mer på den. Men etter at alt var ordnet og jeg kom til kassen fikk jeg høre at den var solgt ut. Eller Expert hadde solg de med VR objektiv som de uten, og derfor har de tapt mye penger på det. Syns de som kjøpte kamera rett før meg var noe heldige :) Skulle ønske jeg var en av dem!

  Jeg har jo ikke tatt bilder på en god stund. For jeg har jo ikke et kamera her i Halden, så jeg og Adrian tok en tur til en barneskole i nærheten av der mamma og pappa bor og tok bilder. Det var jo så høststemning der. Men bildene er jo ikke helt optimale, rett og slett fordi jeg har litt rusten teknikk på bildene. Og Adrian har egentlig aldri brukt et slikt kamera før, men noe bra ble det jo. Hadde egentlig planer om å fikse på de, slik at bildene ble enda litt bedre. Men det har jeg virkelig ikke tid til om dagen (så det blir vel aldri gjort uansett).

   
  Elsker det siste bildet her ^^, og hadde blitt enda bedre om jeg hadde orket å redigere på det litt ^^,

  Håper dere likte høstbildene våres! :)

  -Iselin

 • Publisert: 29.10.2012, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Nerden Iselin

 • Publisert: 25.10.2012, 13:57
 • Kategori: Blogg
 • Snart er det helg, og det skal bli deilig! For i helgen turer jeg og Adrian til Fetsund :)

  Men før helgen skal starte er det flere ting jeg må gjøre. Jeg sitter blant annet på skolen nå, og leser om hjerte og lungene. For på mandag skal vi ha prøve om det som jeg fortalte om i forrige blogg. Og ikke nok med det så skal jeg nok lese mer i helgen også, for det er mye som må sitte i hodet. Men det gjør ikke noe, for det er gaske spennende. Grunnen til at jeg sitter på skolen og ikke hjemme er fordi jeg snart også skal ture til vaksinasjonskontor, for å ta hepatitt B-vaksinen. Vi driver jo å tar blodprøver, og det er greit å være på den sikre siden sånn at man ikke får den selv. 


  Boken vi bruker! Men jeg drikker ikke kaffe nå da, er et gammelt bilde. Gidder ikke å ta bilde og se ut som en tulling her i kantina på skolen. 

  Jeg gleder meg veldig til å komme hjem nå kjenner jeg. For det klør i fingrene mine etter å få se Luzy (hunden vår) igjen, og få se mamma og pappa igjen! Jeg og Adrian får jo ikke lov til å ha dyr her i Halden, så får ta en liten overdose på dyr når jeg kan. Blir nok noen koselige gåturer med Luzy i helgen. 


  Luzy, hun er så utrolig pen!

  Blir ikke så mye mer enn denne lille bloggen i dag. For nå skal jeg grave nesa ned i boken og være flink jente igjen x) 

  -Iselin

 • Publisert: 25.10.2012, 13:57
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • En fin helg!

 • Publisert: 22.10.2012, 17:29
 • Kategori: Blogg
 • Blogg, har jeg virkelig en blogg? Det virker ikke sånn!

  Sorry, jeg er virkelig ingen god blogger om dagen. Men denne helgen har jeg faktisk en gangske grei unnskyldning. I helgen fikk jeg og Adrian besøk av Adrian sin ene trillingbror, Daniel. Det var utrolig koselig, og vi hadde en fantastisk helg. Vi startet helgen med middag på fredag, også satt vi å snakket til ørene falt av. 


  Gutta da! :)

  Vi fikk roser på fredagen, av noen veldig gode venner av Adrian sin familie! Det var veldig koselig, og at de i det hele tatt orket å være med helt hit for å se på leiligheten vår var jo veldig koselig!


  Jeg hadde ikke en vase som var stor nok, så vi måtte ty til norgesglass :P Så nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul :)

  Helgen fortsatte videre med å se på mange episoder av House MD og snakke videre. I tillegg til at jeg lagde mat så disse glupske hestene kunne spise litt (neida, men de spiser i allefall ikke for lite mat). Også gikk vi rundt i halden by, nesten helt opp til festningen også.

  Det kommer forresten en blogg om ikke så lenge, om et nytt tegneprosjekt. Så dere får følge med!

  -Iselin

 • Publisert: 22.10.2012, 17:29
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • ingen god blogger!

 • Publisert: 16.10.2012, 17:00
 • Kategori: Blogg
 • Vel, jeg kan ikke akkurat skryte på meg noe kjempegodt bloggerforfatterskap. Men jeg blogger jo når jeg har tid og lyst, det er jo det viktigste. 

  Det har skjedd mye siden siste bloggen min ser jeg. Blant annet fikk jeg og Adrian besøk i helgen, av en av mine bestevenninner og hennes kjæresete. Yliana og jeg har kjent hverandre i ca. 13-14 år, så det var kjempekoselig med besøk fra dem. Vi spilte masse brettspill, av slagene Alias og kokkelig monke.

  Mellom all blogg og fritid har jeg jo denne fantastiske skolen min da. Denne uken er helt grei egentlig. Har hatt fri i dag (tirsdag) og har fri i morgen (onsdag). Og i tillegg har jeg korte dager på torsdag og fredag. Veldig fornøyd med det, men det er fremdeles en del ting å gjøre. Jeg sitter med seminaroppgaver fra a-r, og mange av disse oppgavene trenger man å skrive mye på. I tillegg har jeg andre optikk oppgaver angående mikroskopet, også har vi en prøve til uken jeg bør begynne å lese til. Prøven er i kjemi, så håper den går greit. Det har gjort det på alle de andre prøvene jeg har hatt i det faget. 


  Hihi ^^, Bare for å vise frem mitt stolte arbeid!

  Mamma har vært i Halden i dag. Så jeg fikk besøk av henne. Vi tok en tur på Sparkjøp, hvor jeg kjøpte meg en ny film. Pus med støvler er filmen jeg kjøpte meg. Håper den er noe å se på, ettersom jeg elsker animasjon og tegnefilmer. Ja, jeg vet det ikke er veldig "voksent", men det er slik jeg er. Kan jo fortelle dere såpass at jeg har hatt store ønsker om å tegne for disneyfilmer, og jeg elsker virkelig disney!

  Når vi kommer innom ordet tegning, kom jeg faktisk på at jeg jobber med en tegning for øyeblikket. Den blir nok ferdig om ikke så alt for lenge, og da blir den lagt ut her. Jeg tenkte dere kunne få en liten snik-titt på den, og den er av disney-stil den også. Det er et monster, slik som forrige tegning. Så håper dere overlever enda en fantasitegning. Etter denne tenkte jeg å kanskje starte på et portrett og se hvordan det fungerer. 


  Dere kan jo få gruble litt på hva denne skapningen er til den kommer ut! 

  -Iselin

 • Publisert: 16.10.2012, 17:00
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Lite tid, mye å gjøre!

 • Publisert: 03.10.2012, 17:56
 • Kategori: Blogg
 • Wow! Nå er det lenge siden jeg sist klarte å blogge. Det har skjedd så utrolig mye den siste tiden, og bloggen har jeg måtte legge på hylla. Det er rare greier det der. Føler jeg av og til er kjempeflink til å blogge, men så stopper det opp en periode. Jeg skjønner ikke at folk har tid til å blogge så mye hele tiden.

  Det har vært veldig mye skole den siste tiden, og nå kjenner jeg det er godt med litt mindre å gjøre. Vi har ikke høstferie, så jeg går fremdeles på skolen denne uken. Og hadde faktisk en prøve i dag.... Jeg kjenner at jeg savner feriene, og jeg gleder meg til jul. Å kunne koble ordentlig ut har jeg ikke mange mulighetene til nå i alle fall. Og om 7 uker er det eksamen, og mye som må til før det også.


  Hihi ^^, Vi er litt søte da :P 

  å mandagen så hadde jeg og Adrian et lite jubileum. Den dagen var det nemlig 1 år og 6 mnd, side Adrian gav meg en ring og lurte på om vi skulle bli sammen. 1 april, og det var virkelig ingen aprilspøk. Vi er ikke forlovet, for dem som tenkte det siden jeg nevnte en ring. Men ringen er en gave jeg fikk av han samme dag.

  Nå er det tid for enda mer skole. Vi har seminar på fredag i fysiologi, anatomi og histologi og derfor må jeg nesten jobbe litt til det. Og til helgen så tenkte jeg å ta meg ganske mye fri, så da blir det kanskje litt blogger da^^,

  -Iselin

 • Publisert: 03.10.2012, 17:56
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Sel i Glomma!

 • Publisert: 26.09.2012, 16:57
 • Kategori: Blogg
 • Føler meg som den bygde jenta, med denne blogg. Men det får så være. 

  På vei til skolen i dag så jeg noe merkelig i elven rett ved skolen. Da jeg kom opp på gangbruen tittet jeg ned og så etter. Først trodde jeg det var en flaske, men den var så utrolig stor. Og dessuten gikk den av og til mot strømmen. Men så viste det seg å være en sel som titta på meg! Jeg var raskt opp med mobilen for å ta et bilde, men selen var ikke mye fotogen. Med en gang jeg hadde fått tatt et bilde (et dårlig ett) så gikk den under vann og jeg klarte ikke å se den igjen. 

  Nå vet ikke jeg om det er vanlig syn i Fredrikstad, men dette var noe helt nytt for meg!


  Så søøøøøt!

  -Iselin

 • Publisert: 26.09.2012, 16:57
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • En fantastisk helg!

 • Publisert: 12.09.2012, 19:38
 • Kategori: Blogg
 • Jeg skjønner virkelig hvordan dere som blogger klarer å blogge om det som skjer samme dag som det skjer. Kan dere gi meg tips og triks på det, for jeg er elendig!

  Denne helgen (fra fredag 7.september til søndag 9.september) var jeg hjemme hos mamma og pappa igjen! Pappa er på forretningsreise, så det var bare mamma og Luzy (hunden vår) som var hjemme da. Men vi koste oss kjempe mye uansett. Jeg og mamma så blant annet første episode av en gammel serie fra 70-tallet som heter Nord og Sør.  Det herligste med å dra hjem var faktisk å se folk igjen, og veldig fantastisk å se hunden vår igjen! Jeg får jo ikke lov til å ha dyr i denne leiligheten, og kan ikke huske sist jeg var uten et så det er litt rart


  Veldig koselig å møte denne kosebamsen igjen da!
  Lørdagen startet så herlig med at jeg tok med meg Luzy på en joggetur. Hun elsker jo å arbeide med kroppen sin, og hun fikk virkelig stimulert den ved løpingen. Det virket som hun likte det veldig godt! Vi tok en ganske lang rute, og selv når jeg ble sliten klarte Luxy å motivere meg til å jogge litt til. Så jeg skal absolutt gjøre dette flere ganger, for Luzy var en perfekt jogge-kamerat. 


  Søte voffen i arbeid!

  Senere på dagen fikk jeg besøk av ei venninne som jeg alltid har sett på som min ønskede lillesøster. Vi har kjent hverandre hele tiden, rett og slett fordi mamma og pappa er gode venner med hennes foreldre. Pappaene våres er barndomskamerater. Karoline, ei søt jente på 16 år, min liksom lillesøster kom til oss da. Vi dro ut til lillestrøm. Etter å ha gått rundt der og sett på klær og slikt dro vi hjem og slappet av. Det var en veldig koselig kveld!

  Søndagen var egentlig litt stressende. Først dro vi ganske tidlig til min bror så jeg kunne se min nye nevø, og min 2 år gamle niese. Det var veldig koselig og se de søte små, men må ærlig innrømme at jeg er redd for å skade babyen på under 1 uke (han veide jo mindre enn katta til broren min). Men men, veldig koselig å holde en så liten unge og la den holde rundt fingeren din også. fordi jeg er usikker på om jeg får lov til å nevne navn og legge ut bilde, så dropper jeg det!

  -Iselin

   

 • Publisert: 12.09.2012, 19:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Oyeah! Tante Iselin

 • Publisert: 04.09.2012, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • Jeg er virkelig ikke flink til å skrive blogger den dagen det skjer noe å skrive om, det gjelder dette inlegget også.

  I 2 år har jeg vært tante til verdens søteste lille jente, men i går ble hun storesøster. Og jeg tante til en liten gutt! Så stolt tante som jeg er så ble jeg jo veldig glad, og syns det er helt greit at jeg skal hjem til helgen (det passet veldig fint at han kom nå altså!). Jeg gleder meg utrolig mye til helgen, og dere skal nok få høre fra meg!
  Mamma ringte meg kl. 06.00, jeg hadde jo stått opp for jeg skulle jo på skolen. Og en litt overivrig mamma forteller meg at jeg har blitt tante til en liten gutt. Wow, en mandag kan ikke starte bedre, tente jeg. Og starten på denne uken ble fantastisk. På vei til skolen fikk jeg også bilde fra min bror, som var en veldig stolt far da!

  Dagen ble ikke dårligere etter dette. Jeg hadde fått med meg at vi skulle ha lang dag på skolen, men den ble ganske mye kortet ned fordi vi var flinke på laben. Så jeg kom tidligere hjem enn planlagt. Jeg var i ganske godt humør, og var veldig interessert i å gjøre noe nyttig. Så jeg satte meg ute i hagen, og leste om nervesystemet i faget Fysiologi, Anatomi og Histologi. Veldig spennende, meeeen også veldig komplisert. Spesielt da du ikke har hatt noe biologi fra før av. 


  Hihi ^^, Stolt tante sitter i solen og gjør skolearbeid!


  Yes da :D Et veldig morsomt fag egentlig^^,

  Jeg legger ikke ut bilde av lille tantebarnet, rett og slett fordi jeg ikke vet om jeg får lov. Dette er jo offisielt, og det er fint med lit privat liv. Derfor sier jeg heller ingen avn på disse. Har ikke fått snakket med min bror om hva de ønsker jeg skal fortelle og ikke, så derfor holder jeg ganske tett til nå. Alle bør være slik, respekte folk og høre med dem før ting blir skrevet på internett. 

  -Iselin

 • Publisert: 04.09.2012, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Forandring fryder!

 • Publisert: 31.08.2012, 22:10
 • Kategori: Blogg
 • Hva er vel ikke bedre enn litt forandring i hverdagen? Jeg og Adrian testet ut dette på onsdagen. Vi dro til frisøren og klippet oss.
  Og hva skal jeg si, det ble jo ganske store forandringer på oss begge to da ^^,

  Adrian har alltid hatt lenger hår enn meg, men nå er det ganske så motsatt. Nå hadde han bestemt seg for at håret skulle bort!
  Frisøren, min svigerinne, flettet det i en flette som ble hele 55 cm lang. Og den ble sakte men sikkert klippet av. Og gud, så utrolig uvant å se han med kort hår!
  Han ble utrolig fin med den sveisen han har fått nå, og han er kjempe fornøyd selv. Han titter seg ofte i speilet og smiler litt, og sier glad "jeg har kort hår". Klart er det en utrolig stor overgang for han da, men syns han ble utrolig fin med håret sitt. 


  Laaaaang flette!


  rart å se han med kort hår! Men syns han ble utrolig pen da :)

  Adrian har utrolig fine planer med håret sitt. Det skal doneres bort. Vi vet ikke helt hvor det ender opp hen enda, rett og slett fordi vi ikke har lest nok om det. Så for øyeblikket står det en boks å rommet vårt, med en lang flette med hår. Det er jo veldig koselig å høre at han tenker på de som ikke har muligheten til å ha så langt hår som han hadde. Det vi har i tankene er vel parykker som skal gå til kreftpasienter eller lignenes. Da blir i allefall håret brukt til noen som vil takke for det, i steden for å bli kastet og ikke til noen nytte. Jeg ambefaler sterkt å gjøre det om flere klipper håret kort, men det er noen ting dere kanskje bør tenke på. Det går ikke an å donere det hvis det er kortere enn 25 cm, og snakk med frisøren din. Han/hun kan finne ut om et selskap som er sikre, og kan forklare lett hva som skal til for at håret kan doneres.

  Jeg tok jo også til noen ikke så drastiske endringer da. Jeg har alltid hatt ganske lyst hår, men jeg ønsket meg en endring. Derfor farget jeg håret mitt ganske så mørkebrunt, men med mye rødt i det. Er utrolig fornøyd med fargen. Håret mitt var jo utrolig slitt, har jo tross alt ikke klipt meg på over 1 år nesten. Så det ble tatt noe mer en bare tuppene. Litt uvant for meg, men syns jo det ble ganske fint selv. 


  Håret mitt nå! Skal komme en før og etter blogg tror jeg.


  Ganske mye rødt i håret også! :)

  -Iselin

 • Publisert: 31.08.2012, 22:10
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Fredag ettermiddag!

 • Publisert: 24.08.2012, 14:26
 • Kategori: Blogg
 • Har vært på skolen i dag, men hadde bare 3 timer skolen. Skolen og fagene virker utrolig spennende, og det kommer en blogg med dette. Men siden skolen min var så kort i dag, stitter jeg alene for øyeblikket. Derfor har jeg lagdvaffelrøre, sånn at jeg og Adrian kan kose oss i dag. Etter det så har jeg slappet av og tegnet litt, og ingenting kan bli bedre enn litt kaffe og tegning på en fredag ettermiddag!


  Tegningen jeg holder på med for øyeblikket, min kjære macbook og min aller beste venn innen teknologien, tegnebrettet!! :)

  Namnam :) Koskos :)

  -Iselin

 • Publisert: 24.08.2012, 14:26
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jeg "brenner" for hest!

 • Publisert: 21.08.2012, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for hest. Det mener i allefall mine foreldre, for de har nå sagt hele tiden at jeg begynte å vrinske og krabberundt i trav og galopp. Som 5 åring ble jeg kjent med en familie som driver en gård, og senere har jeg bare blitt der. Der ble den beste vennen i mitt liv ståendes også. Silja, en nordlandshest på nå 10 år stod der helt fram til i sommer. Hun er i en salgs prosess, ettersom at jeg nå har startet på skole 2 timer unna og ikke har råd til å ha med meg henne på flyttefot. Det har vært en tung tid for meg, og mange ganger jeg virkelig har hat lyst til å takke nei til skolen og bli hjemme ett år til. Men det kommer nok en tid, hvor jeg får muligheten tilbake. 

  Silja er i tankene mine hele tiden, jeg ser på bilder, filmer og hører på lydopptak av henne. Og i dag kom jeg over et bilde jeg ikke har sett på lenge, et som er fotografert og redigert av meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg valgte å redigere henne i flammer, men mener å huske jeg kom over en oppskrift på å gjøre det og prøvde med bilde av Silja. Ble egentlgi litt fornøyd med det da ^^,


  Bildet er veldig lite da, men men :P

  -Iselin

 • Publisert: 21.08.2012, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Søsken kjærlighet!

 • Publisert: 20.08.2012, 18:40
 • Kategori: Blogg
 • Vel, fant ikke ut noe bedre tittel på dette innlegget.... Men jeg og Adrian tok oss en tur opp til min bror på torsdagen (16. august). Broren min bor også i Halden, sammen med sin kone. Vi hadde det kjempe hyggelig. Jeg måtte en tur opp for å skrive ut en kvittering (vi har ikke vår egen skriver), og vi spiste mat hos dem i samme slengen. Vi skulle også få en router, som broren min hadde fikset for oss. Slik at vi kunne slutte å bruke macen min som en "interettdelings-mac"(hvis det sier dere noe da). 

  Til middag ble det spaghetti og kjøttsaus, som var utrolig godt! Det er lenge siden jeg har spist det, og man blir aldri lei av slik mat altså. Kjøttsausen tror jeg forsåvidt også var hjemmelaget, og ikke slik pose du kjøper i butikken. Det får jo smaksløkene til å gå enda mere rundt inne i munnen din :P Og ikke nok med middag, så ble det også en utrolig godt dessert! Brownies-kake, vaniljeis, blåbær og bringebær satte prikken over i-en denne kvelden altså! 


  Nam! Hvem har vel ikke lyst på dette?:)

  Etter en fin kveld hos dem ble jeg og Adrian kjørt hjem, slik at broren min kunne fikse routeren for oss. 

  -Iselin

 • Publisert: 20.08.2012, 18:40
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Velkommen til vårt hjem!

 • Publisert: 16.08.2012, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Da har Adrian (som har litt bedre kamera på mobilen) tatt litt bilder, som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Leiligheten er jo ikke helt ferdig enda. Det er jo enkelte ting vi ikke fikk med oss, men pappa kommer en tur på mandag. Han har fikset sykkelen til Adrian, så snart har han en sykkel han kan sykle på til skolen. Nå er det ikke lenge til skolestart, og jeg gleder meg litt. Men før den tid må jeg bruke litt penger på å kjøpe sånt NSB kort osv.... Men men.

  Her kommer bildene da:  Vel, her er inngangen til huset vårt! :)

  Også kommer man inn til kjøkkenet :)

  et enkelt og greit kjøkken, men ikke så fint da -.-

  Stuen, det er også litt bak fra bildet, hvor vi har en Reol med masse bøker i og slikt :)

  Kontorrommet

  Og soverommet! :D Veldig fornøyd med det egentlig :) 

  Også har vi det litt koselig om kvelden da! :D

  -Iselin

 • Publisert: 16.08.2012, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Hei og Hade

 • Publisert: 11.08.2012, 11:47
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har den siste tiden streifet rundt i gamle kretser, for å mimre litt før jeg flyttet. På tirsdag hentet jeg Adrian i Aurskog og på vei tilbake dro vi i stallen. Jeg har jo ikke vært i stallen på flere uker, fordi min hest ikke står der lenger. Etter at Silja ble satt vekk på helfor har jeg virkelig ikke orket å dra i stallen. Det er utrolig tungt, enda! Jeg har liksom mistet en bestevenn jeg har hatt i hele 10 år! Men men, i stallen gikk vi da for å kose med lille maskotten min, Sebina! Jeg har kjent henne i 3 år, og så henne for første gang da hun var ca. 1 uke gammel. Hun og Silja var gode venner, og jeg trente dem begge to. Triksetrening og miljøtrening på Sebina, og ridning og miljøtrening på Silja. Derfor ble det ofte lange dager i stallen, men det var kjempe koselig! Savner det utrolig mye!

  Sebina er som før, en utrolig søt koseponni. Så det ble en god hadeklem fra henne.


  Dooobie! Søte lille ponnigullet! Jeg kommer til å savne henne sykt mye!

  Sebina, Cassanova og kingen ( i bakgrunnen) er de 3 hestene som er igjen. Det skulle så gjerne stått en til der!

  Namnamnam :)

   

  Bildene er tatt av Adrian! Som syns den brune hesten (cassanova) var litt i det største laget. Hihi ^^, Gleder meg litt til studiene er over, for da skal jeg kjøpe meg hest igjen!

  -Iselin

 • Publisert: 11.08.2012, 11:47
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Nå blir vi haldensere!

 • Publisert: 09.08.2012, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • Wow! Er snart klar for natt 2 i vår egen leilighet. Vi flyttet tingene inn i går, og mamma hjalp til med å pakke ut. Det var jo en god del, men nå er vi faktisk helt klare til å bo her! Det er så rart, for hvis jeg gjør en feil nå så er det jo litt langt for mamma og pappa å rette det opp for meg. Det er den største skrekken, men jeg tror det vil gå veldig greit sånn egentlig^^,


  Litt av stuen som ikke er helt ferdig på dette bildet, men i morgen kommer det nok en blogg med hvordan det ser ut her!

  -Iselin

 • Publisert: 09.08.2012, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Home sweet home!

 • Publisert: 06.08.2012, 18:33
 • Kategori: Blogg
 • Vel, er vel ikke "hjem, kjære hjem" helt enda. Men nå begynner det å ligne på noe man kan bo i for 3 år fram i tid. Pappa, Adrian og jeg dro ned til Halden på lørdag med et flyttelass. Satte oss ned diskuterte hvor ting skulle være og begynte å bygge ut bord, stoler, sofa, seng, osv.... Til onsdagen flytter vi inn i leiligheten. Blir spennende, for det er første gang for begge to! Men har stor tro på at det kommer til å gå bra ^^, Turen til gikk veldig fint, vi lånte en bil av jobben til pappa også har vi en sånn stor henger (som bare folk med BE sertifikat kan bruke) så vi fikk med oss ganske mye av det vi hadde planer om. Var faktisk bare stereobordet vi ikke fikk med oss på denne turen.

  Da er det tid for litt bilder da^^, Glemte helt at jeg hadde med kamera, så jeg brukte da dårlig mobilkamera :P Så sorry for dårlig kvalitet!


  Garasjen var jo ganske full før vi pakket det i henger og bil ^^, 


  Slik blir stuen, men er jo enda ikke ferdig da ^^,

  Kontordelen ble pappas verktøylager under alt arbeidet.

  Gutta som pakker ut sengen ^^,  Her er da litt av pakkene som vu flyttet på.


  Har noen planer for hvordan det skal se ut inne i hyllene her, skal ha noen egne "firkanter" for egne serier og temaer osv ;) Den innerste er blant annet bare disney klassikere! :D


  Jeg måtte være en "handywoman" ^^, 

  -Iselin

 • Publisert: 06.08.2012, 18:33
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Min kjære bestevenninne!

 • Publisert: 05.08.2012, 00:32
 • Kategori: Blogg
 • Hvem har vel ikke en venn som har vært der helt siden du var knøtte liten og ikke kunne snakke eller gå? Det har i alle fall jeg. Min kjære venninne Ida har jeg kjent siden vinteren 93 (året vi ble født). Ida har spesielle interesser, hun drømmer om å bli skuespiller og sminkør (helst en som lager skumle og grufulle fantasimennesker). Men hun er en god venninne som også har noen vanlige interesser. Som mindre var det barbier og barbie-hester som vi lekte med. Men byttet det senere ut med pianoer og ekte hester (det er meg da, men hun har vært med i stallen). Nå har vi kommet til det punktet hvor skole har blitt noe viktigere enn hva man egentlig vil, så det blir bare mindre og mindre tid til å finne på noe....

  Men det stopper ikke to gode venner! For sånn som i denne stund (midt på natten) sitter vi på skype, lager middag til Ida og jeg tegner noen tegninger. Ida skal da prøve noe som kalles couscous (aner virkelig ikke hva det smaker, har faktisk aldri hørt om det før) men hun får vel noe mat i magen ut av det.


  Ida!

  Ida er en fantastisk venn på mange måter:

  Hun har en humor som ingen andre har (hun er som alle andre, litt spesiell). 

  Vi kan heller danse, leke teater, le og fjase i steden for å sitte foran TVen hele dagen.

  Vi har alltid noe å si, både ekkelt, fint, positivt og negativt om hverandre og alle andre.

  Hun har den fine egentskapen om å lytte! (ikke alle som tenker på at man har 2 ører og bare 1 munn altså)

  Like interesser slår jo aldri feil!

  Jeg kunne nevnt i fleng, for det er såååå mye morsomt vi har gjort sammen i 18 år! Men må gå ned litt på "pensumet"

  Nå skal Ida starte på folkehøyskole og det blir en stund til neste gang, så jeg kommer til å savne deg!

  Vi lekte og danset litt til Peter Pan! Her er vi sjørøvere


  På Tusenfryyyd!


  Vi avslutter med dette søte bildet vi!

  Lykke til på skole Ida!!!!!!!

  -Iselin

 • Publisert: 05.08.2012, 00:32
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Esker på esker

 • Publisert: 02.08.2012, 21:38
 • Kategori: Blogg
 • Nå begynner jeg å kjenne på flyttefølelsen igjen. Jeg har flyttet endel ganger i mitt liv, men det er lenge siden nå. Og dessuten var det liksom mamma og pappa som stod for det hele, det var jo liksom dem som flyttet (og jeg bare var en del av alle eskene). Men nå er det jo litt annerledes, jeg skal flytte. Og jeg merker det er litt rart at jeg ikke skal flytte alene heller. Samtidig kommer det nok til å være deilig å ha Adrian ved min side også da. Nå har jeg nettopp vært på IKEA og handlet inn det siste vi trenger før vi flytter. Og for dere som lurer så var det et spisebord, og et nytt salongbord som passer litt bedre ^^, 
  For å bare skyte inn ett annet tema kan jeg vel fortelle at i dag var siste dag på jobben min (en sommerjobb), hvor jeg har hatt mange fine dager. Jeg har i sommer vært så heldig å få jobbe på Clas Ohlson, og møtt mange koselige mennesker. Det ble mange "lykke til på reisen" da jeg dro hjem i dag, og det skal bli rart å ikke se dem igjen (eller i allefall for en lang periode). Det er ikke bare fra kollegaer jeg får høre dette. På tirsdagen var jeg og Adrian hos ei venninne av meg Yliana og hennes kjæreste Andreas. Vi grillet og koset oss med morsomme vitser, og leste litt tåpeligheter på ikkepedia.org. Etter masse latter og tårer begynte vi å spille kokkelig monke. Det var en utrolig koselig kveld, godt å ha så gode venner å være sammen med altså!


  Andreas og Yliana med et utrolig spillfokus!


  Adrian da ^^,


  Jeg hadde vært på jobb den dagen og var utrolig sliten... Så litt utpå kvelden (nesten natta) så orket jeg ikke engang å sitte ^^, Men men, sovnet aldri helt da :P

  Nå skal jeg fortsette å se på OL Svømming, for de store svømmer i dag. Og jeg som driver/har drevet med svømming syns jo det å se folk svømme fram og tilbake er spennende.

  -Iselin

 • Publisert: 02.08.2012, 21:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Liker!

 • Publisert: 30.07.2012, 17:04
 • Kategori: Blogg
 • Wow, i år er det faktisk mulighet for hesteinteresserte å følge med under OL også. Jeg husker da det var OL for 4 år siden, så satt jeg der og var grinete rett og slett fordi det var umulig å få se på ridning. Det var ikke så mye av det på TVen, og da det først var så var jo jeg borte (kan jo nesten tenkes som en selvfølge). Så i år har PCen vært mye på, og jeg liker veldig godt det systemet har tatt i år. 


  Utrolig deilig å kunne velge selv hva man skal se på under OL. Liker veldig godt dette systemet til NRK, og folk kan klage på at de sliter litt med poengsummer og tiden, men nyt tilbudet om å kunne velge a folkens!

  Ellers så tenkte jeg å fortelle at jeg har i dag skrevet under kontrakt på leiligheten, og de første eskene har kommet inn. Utrolig deilig og utrolig spennende! Fra og med neste uke så bor jeg og Adrian i en ny leilighet. Og om vi har nett den første tiden er jo litt av et spørsmål, men men^^, Det ordner vi fort uansett. Nå skal jeg fortsette å se på OL, for det er ganske spennende i terreng-delen i feltritt. Og for dere som ikke vet hva det er så er det 3 øvelser de må igjennom. Dressur, Terreng og Sprang. I morgen er det sprang, og jeg går glipp av de 4 første timene på grunn av jobb, men men. Det er greit med litt penger også da ^^, 

  -Iselin

 • Publisert: 30.07.2012, 17:04
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Minnerike dager!

 • Publisert: 29.07.2012, 12:36
 • Kategori: Blogg
 • Ettersom jeg snart er på flyttefot, og skal flytte noen timer vekk fra alle mine venner har jeg brukt sommerferien til å møte dem og mimre litt. Det er jo ikke slik at man aldri får se dem igjen, men det er også litt koselig å møtes fordi det kommer til å bli lenge til neste gang. 

  I forrige uke ble det derfor litt tid til 2 venner jeg ikke har sett på lenge, og som jeg ikke kommer til å se på lenge heller. Lørdagen så kom Tine, ei jeg har gått på svømming sammen med, ned til meg og vi satt ute i det fine været og snakket sammen. Vi mimret til de gode tidene i svømmeklubben, og den kjempefine treningsleierturen for noen år tilbake. Etter å ha solet oss, snakket og sultet oss litt ihjel, kjørte vi ned på butikken og kjøpte oss noe vi kunne lage til mat. Det ble veldig enkelt grandis og is til dessert. Mens vi spiste så vi på american pie, som jeg aldri har sett før (noe Tine var virkelig sjokkert over). Så det var jo en artig dag. Veldig koselig altså. Men Tine får jeg nok ikke se før til neste sommer, for hun skal til USA for å gå 2.klasse videregående der. Jeg ønsker henne en utrolig fin tur, og det virker som om det er et koselig sted hun kommer til. 
  Hihi^^, Søte Tine! :D Klar for å få lefser som jeg lagde!


  Jeg lager lefser da :)

  Så kom søndagen, hvor jeg skulle finne på noe med en av mine aller beste venner fra barneskolen og ungdomsskolen. Johanna og jeg har vært venner ganske lenge, og hun bor ikke så langt unna heller. Vi har en felles interesse, og det er den største interessen til oss begge. Nemlig hest, og da vi var mindre og ikke hadde egne (og ekte) hester lekte vi med slike Grand Champions hester som vi kjøpte. Da jeg tok turen ned gravde vi fram disse igjen, og mimret litt. Og for å ikke glemme det til senere tid skrev vi både navn, alder, kjønn og stamtavle til nesten alle hestene hennes. Jeg hadde jo ikke med meg mine hester, så det er bare hennes vi snakket om. Menmen... Det var en tid hvor jeg og Johanne levde i en slags fantasi verden, vi hadde hestene med på utstillinger og andre konkurranser. Hestene fikk diplomer og pokaler. Vi lagde staller, og hesteutstyr og virkelig levde opp til det å ha hest. Men så ble vi mer voksne, og fikk muligheten til å få ekte firbente venner og disse hestene ble lagt litt på hyllen. Men det er faktisk noe av det morsomste ved min barndom. Og hestene våres skal aldri kastes. De har en utrolig stor verdi for oss. Vi bodde så og si hos hverandre og passet på hverandres hester hele tiden. Gud, det er mange minner her altså!


  Vet det kan virke veldig barnslig nå, men dere gjorde sikkert noe barnslig da dere var barn dere også! Og dessuten så likte vi heller å være ute og leke enn å kjede oss inne ^^, 


  Disse hestene er vår barndom som vi hadde sammen, jeg og Johanna! :) En utrolig koselig barndom, og utrolig mange fine minner som blir med videre!

  Johanna er jeg jo så heldig og få se flere ganger i år, jeg skal ned til henne igjen ganske snart og hun skal komme å besøke meg i Halden da jeg har flyttet. Men men, nok om mimringen og tilbake til hverdagen. Nå skal jeg fikse meg også skal vi dra opp og grille hos min bror. Og etter det skal jeg en tur og hente Adria (kjæresten min), og gi brødrene hans noen gaver. For de hadde bursdag i går!

  -Iselin

 • Publisert: 29.07.2012, 12:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Tiden går...

 • Publisert: 25.07.2012, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • ... når man har mye å gjøre! Wow, det er utrolig hvor liten tid man egentlig har om dagen. Og det skremmer meg at alle gamle sier den bare vil gå fortere og fortere, menmen det får så gå. 

  Jeg har faktisk ikke rukket å blogge på en stund, jeg har jobbet også er det mye styr nå som jeg snart skal flytte. I går var vi på IKEA for å kjøpe noen av de siste tingene jeg og Adrian trenger til leiligheten vår. Men vi mangler bare en trappestol og spisebord. Ellers så har vi alt sammen nå :)

  I dag så gikk jeg og mamma igjennom klesskapet mitt, og der ligger det mye. Mye som ikke er brukt på lenge, og ingen vits at jeg tar med meg på flyttefoten.


  Hmmm... Den svarte posen er kast, og resten skal sendes til de som trenger det.

  Nå skal jeg og Adrian kose oss litt, slappe av med TV og lade opp til morgendagens arbeidsdag (for min del i alle fall).

  Hihi^^, Kjæresteparet sitt det :)

  -Iselin

 • Publisert: 25.07.2012, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Knipsing i sommervær!

 • Publisert: 21.07.2012, 22:50
 • Kategori: Blogg
 • Det er jo ikke så mange dager med fine vær om dagen, så da solen titter inn vinduet for første gang på flere uker (føles nesten litt sånn ut). Så kan man ikke gjøre annet enn å forte seg ut og nyte øyeblikket. Tok med meg kameraet, og knipset litt rundt om kring i hagen vår da. Og tenkte å vise dere noen av bildene. Må ærlig innrømme at kamera nesten har støvet ned på kontoret, litt fordi jeg bare tok bilder av hest før. Så nå har jeg testet meg litt ut, og prøvd å gå vekk fra autoen. ble fornøyd med noen av bildene i alle fall. 

   
  Kooos!

  Naminam!

  Hunden vår sine litt oppspiste baller :)  Sommer!

  :)

  Humlebrum, med gule pollen bein! Søt da :)  -Iselin

 • Publisert: 21.07.2012, 22:50
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Det var alltid deg og meg!

 • Publisert: 20.07.2012, 09:01
 • Kategori: Blogg
 • Fuglene kvitrer om morgenen, frisk grønt gress på bakken og en fuktighet ligger som en dyne i luften. Solen har trengt seg inn på soverommet og jeg sakte men sikkert våkner og ser på det fine været som kommer utenfor. Men dagen blir på ingen måte fin alikevell. Det har ikke vært det på lenge. For mine veier går ikke samme vei som min skjønne skapning på 4 bein. I mai skilte jeg og Silja veier, og de fine eventyrene skulle slutte her. Men det frister ikke, jeg har aldri ville skille de veiene. Det skulle alltid være Silja og meg. 

  Jeg blar igjennom de samme bildene HVER dag, og drømmer meg bort i fantastiske minner. Den hesten betydde mye for meg. Jeg har opplevd mye med den hesten, og den hesten har holdt meg på beina. Så det å gi slipp er virkelig ikke lett. Silja var mer enn bare en venn for meg, hun hjalp meg igjennom en vanskelig hverdag. Hun har vært min terapi, og psyken min ble så veldig mye bedre etter at jeg begynte med henne. Men nå har det gått noen år, og nå skal jeg videre i livet. Studiene venter på meg, og det er aldeles ikke morsomt når jeg tenker at jeg må ta vekk Silja. Men slik blir det bare, det er det beste for Silja i en slik situasjon. Jeg har virkelig ikke tid til henne, og jeg vil henne det beste. Selv om det ikke er det beste for meg. 

  Allerede før sommeren, rundt eksamenstidene. Rett før hun ble sendt bort for sommeren. Kjente jeg at det strakk ikke helt med tiden, det var vanskelig å få til både eksamener og hest. Og ikke minst prøve å være litt med familien, jeg låste meg nede i min kjellerstue og der satt jeg dag inn og dag ut og leste. Jeg fikk dårlig samvittighet, og stakkars ponni. Men nå tror jeg hun har det bra, hun trives i alle fall veldig godt. Og hun får all den oppmerksomheten hun fortjener. Det er tungt å forlate henne, men det er det beste for henne!

   
  Utrolig vakker ponni!

  Savner deg skikkelig ponnien min!

  -Iselin

 • Publisert: 20.07.2012, 09:01
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Woho!!!!

 • Publisert: 19.07.2012, 09:02
 • Kategori: Blogg
 • Jeg er egentlig utrolig glad akkurat nå! Og det er mange grunner til det, den største grunnen er fordi nå er alle planene for 3 års tid framover bekreftet! Jeg fikk skoleplassen jeg ønsket meg!

  Jeg har gått rund med bekreftet leilighet nå i 2 uker, og stresset litt om jeg faktisk fikk skoleplassen jeg ville ha. Men den 17. juli var hovedopptaket klart, og det stod svart på hvitt at jeg hadde fått tilbud på den skolen, og den linjen jeg ville gå. Veldig deilig å se dette altså! Så jeg takket ja til skolen med en gang, og nå har jeg planlagt for 3 år framover. Det samme har da min kjæreste, han skal riktignok ikke gå samme linje som meg, men vi skal flytte sammen. Han fikk også tilbudet så nå skal vi til Halden!

  Jeg skal studere bioingeniør, og ta en bachelor i dette. Denne ligger i fredrikstad, så jeg må jo da selvsagt pendle litt dit da. Kjæresten min, skal gå dataingeniør i Halden og ta en bachelor innen for dette da. Og vi begge vurderer å spedialisere oss etter 3 år og en bachelor, så det kan hende jeg skal ta en master innenfor biomedisin. Veldig spennende tema, og jeg gleder meg veldig!


  En lykkelig jente akkurat nå! Satte inn et bilde av meg og Silja fra i fjor sommer. Savner tiden sammen med henne, for da var jeg minst like lykkelig som nå hver dag jeg var i stallen!

  -Iselin

 • Publisert: 19.07.2012, 09:02
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Ferie sa du?

 • Publisert: 15.07.2012, 17:49
 • Kategori: Blogg
 • Hvem tar vel ikke ferie fra bloggingen av og til? Vel, det har i alle fall jeg gjort i noen dager/uker. Litt fordi jeg jobber og er ganske sliten når jeg kommer hjem. Men jeg har så mange tanker som egentlig hadde vært deilig å få ut. Blant annet angående Silja (hesten jeg har satt bort for sommeren), hobbyer og ikke minst leiligheter og skole. For nå starter jeg på ny skole om 1 måned, og skal derfor flytte. Gleder meg!

  Men, men, nå kan jeg vel snakke litt om hva som har skjedd en periode bak i tid. Jeg har laget litt kreativiteter i det siste, og i dag har jeg blant annet laget litt pyntlige ting av hermetikkbokser som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Bildene er jo ikke så bra da, det er mobilkvalitet. Og jeg har heller ingen bilder av hermetikkboksene helt ferdige, men de ble blå og planen er å ha dem i leiligheten og bruke dem på kontoret. Til å ha penner i eller ett eller annet. Håper dere liker det og blir inspirert. 

  Jeg brukte bare noen hermetikkbokser, garn i fargen blå (som var litt fluffy) og lim til å feste det oppover. Lykke til om dere prøver selv, veldig morsomt!
 • Publisert: 15.07.2012, 17:49
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Sommerkos alene

 • Publisert: 06.07.2012, 09:33
 • Kategori: Blogg
 • Hvem har sagt at man trenger andre for å kunne kose seg i sommerferien? Vel, for dere som mener man må være sammen med noen venner eller slikt, dere tar feil. For i går kveld koste jeg meg skikkelig! Satt ute på verandaen og leste i boken min, Inheritance. Også hadde jeg plukket meg jordbær og spiste jordbær med vaniljesaus på, Mmmmm!

  Inheritance er siste boken i Eragon-serien. Jeg husker ikke helt hvordan den forrige boken endte, så det er litt stress å prøve å få med seg litt nå i starten, men begynte å huske ting igjen i går da.


  Boken min! :) 


  NamNam! :)

  -Iselin

 • Publisert: 06.07.2012, 09:33
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Fuglesang om morgenen

 • Publisert: 05.07.2012, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Da jeg satt ute på verandaen i går så hørte jeg mye fuglesang ute. Jeg bor rett ved siden av en skog, hvor det er masse fugler. Men det var ikke bare fuglesang jeg hørte, det hakket veldig i et tre. Jupp, lille hakkespetten med sin røde topplue hadde stikket turen innom nabobusken i går. Siden han var så nærme tok jeg og hentet kamera og tok litt bilder. Jeg har tatt veldig lite fuglebilder, så de er jo ikke av beste kvaliteten men men.   Vel her var da bildene! Håper noen av dem falt i smak da.

  -Iselin

 • Publisert: 05.07.2012, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Ny header!

 • Publisert: 04.07.2012, 18:58
 • Kategori: Blogg
 • Det har jo ikke vært mye aktivitet på denne bloggen. Tenkte jeg skulle si et lite pip om at det fremdeles går bra og legge ut den nye headeren jeg laget i stad. Er fremdeles ukke fornøyd, for jeg glemte helt at jeg har runde kanter på resten av bloggen men det endrer jeg på en annen gang. Sitter og tegner nå så kan nok tenkes det blir en blogg med de tegningene etterhvert.
 • Publisert: 04.07.2012, 18:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Om meg!

 • Publisert: 24.06.2012, 14:52
 • Kategori: Blogg
 •  

  Mitt navn er Iselin Ophus, og er født 19. september 1993.

  Jeg kommer egentlig fra Fetsund, men studerer ved høgskolen i Østfold. Så høsten 2012 flyttet jeg og kjæresten min, Adrian, til Halden. Jeg er en kreativ jente med mange forskjellige hobbyer. Jeg liker å skrive og ta bilder, og derfor begynte jeg å blogge. Min store lidenskap er hest, men for øyeblikket har studiene gjort at hestelivet måtte settes på vent. Av den grunn har jeg mye fritid til andre små aktiviteter jeg så bort fra før. Det blir derfor i en periode lite med hesteinnlegg på denne bloggen, men det kommer jo av og til når jeg har vært en tur i stallen. Jeg begynte å ri når jeg var rundt 5 år, men var veldig glad i hest fra jeg kunne stå på mine egne ben. Det er ikke bare hest jeg er interessert i, for de som kjenner meg vet at dyr generelt er det som gjør min hverdag hakke bedre. Igjennom oppveksten har jeg derfor hatt 3 hunder, 3 kaniner, 3 hamstre og mange fôrhester. 

  For mange år siden startet jeg å blogge på hest.no, har dere lyst å lese litt derifra så kan dere trykke her! Men siden jeg for øyeblikket ikke rir, følte jeg det ble feil å bruke den bloggen til hverdagen min som student. Derfor opprettet jeg denne bloggen. Og håper jeg klarer å bruke den ganske mye. 

  På barneskolen og ungdomsskolen så ble jeg plaget av mobbing. Det har påvirket meg og formet meg til den jeg er i dag. Jeg er en veldig beskjeden jente, som helst ikke vil i kontakt med så mange mennesker. Men de vennene jeg har kan jeg snakke til jeg ikke har mer pust igjen. Slik var jeg også som liten jente før vonde ting skjedde med meg. På grunn av mobbingen har jeg veldig dårlig selvtillit og litt angst for å snakke med andre enn de jeg kjenner godt. På skolebenken trives jeg egentlig ikke, og jeg stresser veldig i hverdagen. Jeg drømte en gang om å bli veterinær, men alt stresset har stoppet den drømmen. Jeg kan fort bli fysisk syk før større prøver, så fant ut at et slikt studie passer vel ikke for min helse. Litt trist med tanke på at jeg kunne komme inn med karaktersnittet mitt. Jeg liker å jobbe for å få til ting, og derfor har jeg jobbet for å få gode karakterer. Men om det ikke går rette veien er jeg veldig streng med meg selv. Jeg har alt for store krav til meg selv, og enda en grunn til at jeg har dårlig selvtillit. 

 • Publisert: 24.06.2012, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Takk til svømmeklubben!

 • Publisert: 17.06.2012, 10:57
 • Kategori: Blogg
 • Tusen takk for mange fine år sammen med dere! Fet Svømmeklubb, ble stiftet i 1970 av min bestefar og noen andre. De jobbet for at vi litt utpå landet også kunne lære oss å svømme. Siden 1970 har det vært en fra Ophus familien der. Pappa tok over og var sjef for hele svømmeklubben da jeg var liten, men han fikk nok. Da begynte jeg som trener. Jeg har lært så mye av å jobbe her. Jeg og resten av ungdomsgjengen dro på artige kurs, lærte oss å lære bort, lærte oss bedre teknikker og til slutt har vi stått her med ansvaret for flere egne partier. Jeg har vel ansvaret for ca. 50 elever på forskjellige partier. Og det har vært fantastisk. Jeg har opplevd mange triste stunder, hvor jeg kanskje tenker på den stakkars svømmeren som skadet hånden sin. Men så mange positive stunder jeg har hat også. Hvor jeg har ledd, smilt og kost meg sammen med de andre trenerne og svømmerne. Fet Svømmeklubb er kjent for et godt miljø og det er virkelig det altså!


  Vi har gjort så mye morsomt sammen, her er vi med i en sangkonkurranse med en selvskrevet sang! Gikk egentlig ganske bra ^^, og det var utrolig morsomt!

  Det som har vært det morsomste med å være trener er alt man får oppleve, og alt man får lov til å gjøre. Jeg glemmer ikke året 2010, hvor vi feiret klubben sin 40-årsdag! Det var en herlig minnesmarkering, med fyrverkeri og taler. Og jeg holdt en tale. Fet svømmeklubb ble jo stiftet av min far, og derfor fikk jeg den store oppgaven av å holde en tale og gi en flott presang fra svømmeklubben til min egen bestefar. Det var veldig skummelt, og jeg er jo redd for å stå forran så mange mennesker, og i tillegg skulle avisen være der! Etter at talen var holdt så jeg mange mennesker som gråt, talen min hadde nådd fram, var rørende og jeg fikk mange positive tilbakemaldinger om hvor flott talen var og fint det hele var. Ååh, det var egentlig litt morsomt!


  Hehe ^^, Her er jeg i full gang med talen da!


  Her får bestefar gaven sin! Han koste seg veldig mye denne dagen, hjalp til om tidtaker også.

  Jeg fant ikke selve artikkelen på internett, men vet mamma og pappa har avisen med en tosiders sak hvor det står om 3 generasjoner Ophus som har fulgt svømmeklubben i 40 år. 

  Men det er ikke bare da jeg får levere ut ting at jeg smiler. Mine elever på svømmingen er fantastiske! Jeg smiler hver gang jeg ser en framgang, hver gang de endelig har klart å svømme bedre beinspark eller klarer å flyte. Det er det som gjør jobben verdt det, se på de unge guttene og jentene som er flinke og gjør det de får beskjed om. Og det er aller morsomst da de får det til! Og i tilleg er de fantastisk søte, vi trenerne har fått så mange søte gaver fra dem!


  To av tingene jeg har fått! Men har fått så mye mer, papirblomster et hefte med mange tegninger av svømmehallen, osv ^^,

  Men jeg kan ikke glemme å nevne mine fantastiske kollegaer, og venner! De er herlige, og skulle ønske vi alltid kunne være en gjeng. Det har vært fantastisk å jobbe med dere, selv om vi alle har vært sløve av og til har vi klart det meste! Dere er virkelig gode venner, og har hjulpet meg mye dere også! Det hadde ikke vært en dag i svømmehallen uten dere altså!


  Vi kjedet oss litt en dag vi ventet på folka!


  Awwi, vi er så søte!


  Ungdomsgruppa sammen med noen av svømmerne som også tørte å synge i konkurransen!

  Jeg ender denne bloggen med å takke dere en gang til jeg! Tusen takk for mange fine år sammen med dere! Siste dagen blir til søndagen, og jeg gleder og gruer meg på samme tid!

  -Iselin

 • Publisert: 17.06.2012, 10:57
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Sommerkos!

 • Publisert: 11.06.2012, 18:53
 • Kategori: Blogg
 • Da har man endelig fått en blogg, og dette blir det første blogginlegget mitt. Dette blir litt spennende, men håper da jeg får dette til. 

  Var en tur i Lillestrøm i dag, for å få byttet piercing. Jeg tok en piercing i nesa for nesten ett år siden, men har ikke klart å få den ut. Jeg måtte derfor innom studioet, og de klarte det med hjelp av litt verktøy. Er litt greit egentlig, for den jeg hadde var ganske kjedelig. Nå har jeg da en liten stein, som glitrer litt da. Jeg og kjæresten min lagde oss milkshake etter at vi kom hjem, som var helt grei. Det var ikke den beste jeg har laget men men. Den gikk ned ganse fort, og vips så var det tomt. Til min kjærestes store skuffelse. 

  Mmmm! :)


  Milkshake er godt!

   

  -Iselin

 • Publisert: 11.06.2012, 18:53
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • hits