hits

Isseliten

den lille jenta med store drømmer

Uken som har gått! Uke 11

 • Publisert: 18.03.2018, 20:10
 • Kategori: Hverdag
 • Nok en uke har gått forbi. Og sist helg laget jeg et slikt innlegg, så hvorfor ikke gjøre det denne helgen her også!

  Ukens opptur:

  Magen til Qaisa ser ut til å bli bra igjen nå! Så da kan vi vel snart egentlig konstantere at hun har allergi og må gå på allergifôr. Tror hun syns vi er litt rare. Hun måtte jo så ofte på do da magen ikke var helt som den skulle. Så det har blitt mange unødvendige turer ut fordi vi har trodd hun kanskje måtte på do. Hahah, men nå ser det ut som vi har kommet i en god rutine igjen.

  Ukens nedtur:

  Det ble en tur til veterinæren denne uken også. Frøkna pustet veldig rart igjennom nesen sin, som om noe irriterte eller satt fast i nesen. Så nå får hun medisiner mot nesemidd. Er visst ikke så lett å diagnostisere for nesemidd, og det kan hende hun bare har en lett forkjølelse (slik som jeg har for øyeblikket), men for å utelukke nesemidd må man bare gi medisiner for parasitten.

  Ukens tanke:

  Jeg har denne uken tenkt masse på planter. Jeg har for øyeblikket 5 avokadofrø/nøtter lagt i vann for å se om noen av de vil spire. Også har jeg jo den siste tiden fylt leiligheten med grønne planter. Syns det blir så koselig når det er litt liv i leiligheten. Jeg er derimot ikke så flink til å holde liv i alle typer planter. Noen vanner jeg for mye og andre vanner jeg tydeligvis for lite. Blir litt oppgitt på sånt, men man lærer så lenge man lever.

  Ukens irritasjonsmoment:

  Jeg syns tiden går så ufattelig fort. Så jeg rekker aldri å bli ferdig med alt jeg skal! Så denne uken er jeg egentlig irritert over at jeg er så treig og ikke rekker å gjøre alt jeg vil gjøre. Syns døgnet skulle hatt 10 timer ekstra, 5 timer ekstra søvn og 5 timer ekstra tid til å gjøre morsomme og nødvendige ting.

  -Iselin

 • Publisert: 18.03.2018, 20:10
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Maiken

  18.03.2018 kl.20:19

  jeg har prøvd det avokado greiene før, men fikk det ikke til hahaha. tror jeg må prøve en gang til. Lykke til! :)

  Isseliten

  19.03.2018 kl.07:29

  Maiken: Jeg er heldig med 1 av 5 hittil :) den ene av de har begynt å lage en rot nå :D

  Victoria Larsen

  18.03.2018 kl.20:58

  Jeg håper frøkna blir bedre <3 Jeg har prøvd det med avokado en gang før og jeg fikk faktisk en plante ut av det! Men, det tok laaaang tid.. over et halvt år, faktisk :-)) men, den ble utrolig fin!! Helt til jeg dro på ferie og glemte å få noen til å vanne den.. hehe ;-)

  Isseliten

  19.03.2018 kl.07:31

  Victoria Larsen: Frøkna er på bedringens vei :) heldigvis for det! Er ikke noe koselig når de man er glad i føler seg dårlig :/ ja, det blir så fine planter av avokado, det er grunnen til at jeg prøver :) men ja, det er en tålmodighetsprøve :p

  Skriv en ny kommentar