hits

Isseliten

den lille jenta med store drømmer

Allergisk?

 • Publisert: 16.03.2018, 18:50
 • Kategori: Qaisa
 • Nå er Qaisa  6 mnd, og vi har derfor vært på en unghundkontroll hos veterinæren. Det er jo ikke noe man må dra på, men det er jo en hyggelig måte å være hos veterinæren på. Ingen vaksiner, ikke noe skummelt som skjer. Og da kan man jo dra for å trene valpen sin til å være rolig hos dyrlegen. 


  Vi har måtte trene masse med Qaisa på det å stå stille. Jeg er sikker på at Qaisa smugdrikker flybensin på hjørnet av huset, for hun er høyt og lavt og over alt! Så da vi skulle da vaksinen ved 16 uker var det ikke selve vaksinen som var ille. Det var det å stå stille! Haha! Vi hadde litt å jobbe med, både for senere veterinærbesøk, og for valpeshow/utstilling. 

  Denne gangen gikk det så fint hos veterinæren. Sto så stille på benken, var ikke noe problem for veterinæren å se på tennene. Kjenne på henne og lytte på henne. Og jenta vår er helt perfekt. Perfekt vekt, fine tenner, og hele Qaisa strålte av glede for at noen ville hilse på henne. Hun er jo så glad i mennesker, så ikke noe problem å ha med seg henne til noen. Så lenge Qaisa får litt oppmerksomhet er hun fornøyd. Vi snakket med veterinæren om magen hennes. Hun har masse løs mage. På valpeshowet vi var på lørdag 3.3 fikk hun masse nye typer godbiter og slikt. Og da var hun så løs i magen dagen etterpå, og ville ikke engang spise maten sin. Hun hadde nok veldig vondt i magen sin da. Oppdretter og jeg har diskutert litt om det kunne være allergi, og det mente veterinæren også at det kunne være. Så nå er det streng diett i 6-8 uker med bare allergifôr for å se om magen blir bra. Håper vi finner ut hva det er fornoe. 

  Til tross for dårlig mage er hun i toppform. Hun er glad og fornøyd! Og elsker å leke. Så glad i denne jenta!

  -Iselin

 • Publisert: 16.03.2018, 18:50
 • Kategori: Qaisa
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  16.03.2018 kl.19:33

  Åh, jeg håper det blir bedre!! God helg :-))

  Isseliten

  17.03.2018 kl.11:55

  Victoria Larsen: Ja det håper vi også! God helg til deg også! :D

  Skriv en ny kommentar