hits

Isseliten

den lille jenta med store drømmer

Jeg har blitt forelsket på nytt!

 • Publisert: 26.01.2018, 17:00
 • Kategori: Bakeglede
 • Det var en søndag jeg kjedet meg veldig, og begynte å leite litt i Ida Gran-Jansen sine oppskrifter. Og der fant jeg kanelboller med sjokolade i. Og det tenkte jeg at det må jeg virkelig prøve. Så da tok jeg frem det jeg trengte for å lage dobbel oppskrift. Jeg har brukt hennes oppskrifter en god del ganger, og vet at det smaker godt så tenkte jeg like gjerne kunne lage dobbel oppskrift for å ha noe tilby gjester neste gang vi får besøk. Deilig å endelig fått en stor fryser så vi kan fryse ned litt ting!

  Det dessuten veldig enkelt å få et vellykket resultat om man følger oppskriftene til Ida, for hun skriver veldig bra. Og snakker om hvorfor elting av deigen er veldig viktig! Det var først i fjor høst jeg begynte å like å bake gjærbakst, hadde liksom alltid hørt før at det var så sykt vanskelig så det turte jeg ikke å prøve meg på. Men det er ikke så vanskelig syns jeg. Man må bare ha god tid på seg. 

  Og med litt melis på toppen så ble jo selvsagt jeg helt forelsket på nytt igjen! Det smakte himmelsk godt, så jeg måtte sende et bilde til Ida og takke for en så god oppskrift! Hun liker jo å se alt folk baker fra hennes oppskrifter. 

  Oppskriften finner dere HER.
  Vil anbefale å prøve den altså, det smaker HIMMELSK!

  -Iselin

 • Publisert: 26.01.2018, 17:00
 • Kategori: Bakeglede
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Maiken Johnsen

  26.01.2018 kl.17:40

  Mmm de så utrolig gode ut! Synd jeg prøver å bli sunn hehe :D

  Isseliten

  28.01.2018 kl.11:03

  Maiken Johnsen: jeg prøver også å bli sunnere, men det betyr ikke at man ikke får lov til å kose seg med en kanelbolle f.eks en gang :) resten av de jeg lagde er jo helt fantastisk å gi gjester som kommer på besøk ^^,

  Skriv en ny kommentar