hits

Isseliten

den lille jenta med store drømmer

Hils på Qaisa!

 • Publisert: 19.01.2018, 17:00
 • Kategori: Qaisa
 • Det har jo blitt nevn på bloggen, men nå kan dere virkelig få hilse på familiens nye medlem. I november hentet Adrian og jeg en liten valp hjem. Og det førte til en ny hverdag, og jeg trodde jeg skulle rekke å skrive denne bloggen mye tidligere. Men det blir lite tid til skriving mens man har en valp som vil leke, spise på møbler eller må ut og tisse. 


  Vi har trent masse på bilkjøring, og det å være alene hjemme. Også er det den berømte tissetreningen da. Hun har jo nå begynt å bli ganske husrein, men det kommer fremdeles en liten skvett inne en sjelden gang hvis vi har ventet litt for lenge med å gå ut med henne. Vi var jo litt ulheldig med mageproblemer og det førte jo til at vi måtte en tur til veterinæren. Der ble det probiotika (mage/tarm-bakterier, litt som Biola for oss mennesker) og spesialfôr. Magen hennes er nå i orden da, og det er vi glad for. Starten ga på litt utfordringer da hun må bli kjent med oss og vi måtte bli kjent med henne. Men det gikk fort til å bli mange gode rutiner og ikke minst har i fått en skikkelig kosejente!

  Hun er en dansk-svensk gårdshund. En liten krabat som i skrivende stund veier 4 kilo, og som kommer til å veie et sted mellom 8 og 10 kilo når hun blir voksen. Det er en rask og veldig aktiv krabat, så vi har hatt veldig få dag hvor vi har tid til å kjede oss. Hun er utrolig glad jente, og vi blir alltid i godt humør med å være sammen med henne. Det er lite som skal til for å glede denne jenta. 1 januar var hun faktisk 4 mnd gammel, og hun er ganske stødig på kommandoen sitt, trykke tommel (hvor hun må trykke snuten sin til tommelen vår for å få en godbit). Og er flink til øyekontakt og innkalling. og vi er godt i gang med å lære oss kommandoen om å legge seg. Hun er veldig lærevillig og det er veldig gøy å trene med henne.

  -Iselin

   

 • Publisert: 19.01.2018, 17:00
 • Kategori: Qaisa
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Marcus

  19.01.2018 kl.18:51

  Hei, jeg har lest litt på bloggen. Om du trenger hjelp med layout/header er det bare å ta kontakt.

  Skriv en ny kommentar