isseliten

Bilder, tegninger, hobby og hverdagen

Spørsmål og svar!

 • Publisert: 17.03.2017, 19:00
 • Kategori: Hverdag
 • Jupp, da er det på tide med litt spørsmål og svar om meg og bloggen min da. Tenker det er på tide med det nå. Håper dette faller i smak!


  Hvorfor heter bloggen Isseliten?

  Bloggen min skulle representere meg. Og jeg er en liten person som fikk kallenavnet Isseliten da jeg var yngre. Derfor tenkte jeg at Isseliten kunne jo bli mitt varemerket. Siden jeg allerede ble kalt for Isseliten kunne jeg jo gjøre kallenavnet mitt til noe som virkelig var meg. 

  Hva er favoritt hobby?

  Oi,oi... Denne blir vanskelig. For jeg liker jo så utrolig mye. Jeg er jo en kreativ sjel som liker å holde på med håndarbeid som hobby, der klarer jeg ikke å velge noen favoritter. Men om jeg skal velge en favoritt av de litt mer fysiske hobbyene så må det nok bli hest! Selv om jeg for øyeblikket ikke driver med hest aktivt så er det virkelig noe jeg føler er meg, og noe jeg trives godt med. 

  Hva er favorittfargen din?

  Denne er enkel! For min favorittfarge er lilla, typ lavendel lilla! Elsker den fargen!

  Hva er favorittordtaket ditt?

  Jeg er veldig fan av Disney. Har alltid vært en disney-jente, så det må vel bli "if you can dream it, you can do it" som selveste Walt Disney har sagt.


   

  Hvilket kamera bruker du?

  Jeg har et Nikon D3100, og er veldig fornøyd med den. Det eneste kjipe med den er at den ikke er kompatibel med nikon sin fjernutløser! Men ellers er jeg storfornøyd. 

  Taco eller pizza?

  Taco!

  Hva er det siste du så på TV?

  Det siste jeg så på TV var "ekte menn" som går på TV3. Var faktisk litt morsomt å se på det altså, trodde ikke det skulle bli morsomt å se på, men etter at de på Sofa på NRK hadde sett på det så måtte jeg jo teste det ut selv. 

  Drømmejobben din?

  Jeg er jo ganske heldig med å ha en fin jobb på laboratoriet på Ahus, men har veldig lyst til å utvikle meg mer og komme innen for forskning eller jobbe i legemiddelvirksomheten. 

  Håper dette var noe som falt i smak for dere.
  Ha en fin dag videre.

  -Iselin

 • Publisert: 17.03.2017, 19:00
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits