isseliten

Bilder, tegninger, hobby og hverdagen

Se bilder av mammas Dino(saur)!

 • Publisert: 19.10.2016, 16:07
 • Kategori: Hverdag
 • Lørdag og søndag forrige uke, samt i dag, har jeg passet på mamma og pappa sin nye valp. Mamma jobber veldig lange vakter, og pappa er for øyeblikket på forretningsreise. Og da stepper jeg opp og passer på lille Dino. 


  Mamma har jo hatt ferie frem til nå, for å være sammen med valpen. Dino har blitt vant til å være alene hjemme, og mamma har trent han veldig mye. Men da hun først er på jobb så er det så lange vakter at han kan ikke være alene hjemme hele den tiden. Jeg har fri i dag, så jeg sa så klart ja til å passe han. Elsker jo hunder, så jeg sier jo ikke nei til å være nesten en hel dag sammen med dem. 


  Dino på kjøkkenet, og leter etter litt mat.

  Det er ikke alltid bare bare å passe en liten krabat. Han får noen raptuser innimellom, og da liker jeg å tenke at han passer navne sitt. For da høres han ut og tror han er en liten Dino(saur). Men da han har fått roet seg ned igjen blir han til gode, søte Dino igjen. I dag har jeg også laget en gulrotkake som jeg skal ha med meg på jobb på fredag. Og det var absolutt ikke noe problem å jobbe med mitt, for han lå bare å sov. Kom bort av og til, for å sjekke om jeg fremdeles var den, og for å få en kos. 


   Søte Dino slapper av

  I skrivende stund så ligger Dino under beina mine, og snorker litt. Jeg syns det er koselig at han vil ligge i nærheten av meg, for da blir jeg god og varm på beina. Og det viser jo at han trives i vårt selskap. Er ikke lenge til han skal få middagen sin, og må få en liten luftetur. Ellers for kvelden har vi vel planer om å bare slappe av. Jeg ønsker å få tegnet litt til. Samt at vi ved jevne mellomrom tar frem godbiter og trener litt for å bruke hodet. 
  Koseklumpen!
   

  Ha en fin dag videre alle sammen!
  -Iselin 

 • Publisert: 19.10.2016, 16:07
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  19.10.2016 kl.19:04

  Nyyyydelig hund! og så godt å høre at den slipper å være hjemme så alt for lenge...nå når den er valp... Den har det godt...:-)

  Isseliten

  22.10.2016 kl.10:24

  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk! Ja han er så utrolig skjønn ^^, Det er viktig å ikke la hundene være for mye alene hjemme, og den oppfatningen har min mor også ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits