hits

Isseliten

den lille jenta med store drmmer

Grove horn!

  • Publisert: 12.03.2016, 12:15
  • Kategori: Bakeglede
  • Jeg er utrolig glad i bake, men baker vel egentlig mer kaker enn gjrbakst. Jeg syns aldri jeg fr til gjrbakst helt, er aldri heldig med vskens temperatur tror jeg. Men skal man bli flinkere m man ve!

     _____________________________________________________________________________________

    Dato: 12.03.2016


    Dermed valgte jeg bake grove horn. Som jeg fyllte med ost og skinke. De smakte himmelsk godt, og jeg ble overrasket over hvor mye deigen hadde hevet seg nr jeg kom inn p kjkkenet etter 30 min for se til deigen. S denne gangen var jeg nok mer heldig enn det jeg har vrt fr. Oppskriften er fra en kokebok vi fikk i 9-ende klasse p ungdomsskolen. Husker vi bakte slike horn den gangen ogs, men da bakte vi fine horn og ikke grove. Dessuten doblet jeg oppskriften slik at jeg fikk 32 horn i stedenfor 16. Jeg laget disse slik at jeg kan varme de opp p jobb da jeg jobber kveldsvakter. P den mten kan jeg jo fle det slik at jeg fr et middagsmltid selv om jeg er p jobb. Ja, jeg vet det finnes fjorland ferdig mat som man kan ta i mikroen. Men de rettene har s sinnsykt mye salt i seg, s syns ikke de smaker noe godt. Dessuten er det mye billigere lage slike horn ta med. Har vel laget ganske mange kveldsmat-pakker her til samme pris for 1 snn middagsrett fra fjordland. 



    Det er egentlig en kokebok jeg helt hadde glemt av at vi hadde, men som jeg fant frem nr vi pakket ut i den nye leiligheten. Er s mange fine oppskrifter her, som jeg tenker jeg skal prve meg p fremover. Dessuten s er det mange forslag til hvordan du kan bruke en deig til forskjellige ting, bare med noen sm endringer. Slik som denne deigen til disse hornene kan man fint bruke til hjemmelagede hamburgerbrd. Det skal jeg prve meg p en dag! Tenk s godt det blir med hjemmelaget hamburger p hjemmelaget grove hamburgerbrd. Mmmm!



    Ikke alle hornene ble like vellykket i fasongen. Men jeg sier meg fornyd med baksten, for de smakte godt. Og det er jo tross alt frste gangen jeg lager de, lager jeg disse flere ganger blir de sikkert finere senere. 

     

    -Iselin

    #bakeglede #baking #gjrbakst

  • Publisert: 12.03.2016, 12:15
  • Kategori: Bakeglede
  • 2 kommentarer
  • 2 kommentarer

    Elise

    12.03.2016 kl.12:59

    Grove horn er s utrolig godt :) Du burde prve med ost og skinke inni - da er de perfekte til snacks :)

    Isseliten

    12.03.2016 kl.13:36

    Elise: Jeg har fylt dem med ost og skinke i :)

    Skriv en ny kommentar