isseliten

Bilder, tegninger, hobby og hverdagen

Høsten har kommet

 • Publisert: 18.09.2013, 10:17
 • Kategori: Hverdag
 • Høstens kjennetegn titter oftere fram nå om dagen, og tiden for sol og varme har flydd bort fra Norge nå. Høstens kulde kan jeg lett kjenne på morgenen da jeg går til bussen halv 7, og de sene kveldene er ikke lenger så varme som de var i juni og juli. Bladene har skiftet farge, og gir et fint fargespill. Jeg syns høsten er en fin årstid. Jeg liker den faktisk veldig godt!. Det er farger og variasjoner fra dag til dag, som gjør den litt mer spennende enn f.eks vinteren.

  På høsten passer det fint å finne fram en god bok, sette på en koselig leselys og krølle seg godt under et varmt teppe. Det er slike til som hører høsten til etter lange skoledager og treningsøkter. Samt alle de dagene hvor været ikke er serlig fristende. Da er det godt med en te-kopp (eller for å kose seg enda mer, ta kakao) og finne fram tegnesakene. For meg er dette tradisjoner. For det gjorde pappa og jeg da jeg var mindre. Vi satt på søndagsformiddagene og tegnet, med kakao og kaffe, de dagene hvor det var så grått å kjedelig at du ikke hadde lyst til å se ut i det hele tatt. 


  Har ikke så mange høstbilder, men dette fant jeg fra alle bildene jeg tok i helgen. Kommer en blogg om dette snart. 

  Dessuten har jeg bursdag på høsten. Det gjør den enda bedre. Jeg har alltid noe å glede meg til, og i morgen kommer den store dagen. I morgen fyller jeg 20 år, og håper på å få en fantastisk dag sammen med samboere min!

  -Iselin

 • Publisert: 18.09.2013, 10:17
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Adrian

  18.09.2013 kl.13:17

  Høsten er finfin den ;)

  I morgen blir du gammel du også gitt :D <3

  Isseliten

  18.09.2013 kl.16:24

  Adrian: Hihi ^^, Jupp, men ikke eldre enn deg ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits